Seurakunnan toiminta

8.6.2020 10.35

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi 1.6.2020 alkaen osallistua 50 henkeä turvavälit huomioiden. Jumalanpalvelusten striimauksia jatketaan vuoroin eri kirkkoalueilla. Voit osallistua yhteiseen hetkeen omasta kodistasi käsin. Suoraa lähetystä pääsee seuraamaan kotisivuilla olevan Facebook livelähetykset linkin kautta. Pöytyän seurakunnalla on myös YouTube-kanava, jonne kuvaamme videoita.

Kirkolliset toimitukset

Kirkkotilassa ja muissa seurakunnan tiloissa toteutettaviin kirkollisiin toimituksiin voi 1.6.2020 alkaen osallistua 50 henkeä turvavälit huomioiden. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä.

Kirkkoherranvirasto sekä seurakuntatoimistot suljettu heinäkuun loppuun asti.

Puhelimitse voi ottaa yhteyttä arkipäivisin klo 9-12 ja 13-15
puh. 02 776 4500 tai 040 511 1962

Seurakunnan työntekijät tavoitat edelleen puhelimitse tai sähköpostilla ja osan löydät myös sosiaalisen median kanavilta.