Sururyhmä

Sururyhmä läheisensä menettäneille kokoontuu seurakunnassamme syyskaudella. Sururyhmä on vertaistukiryhmä, jossa on mahdollisuus puhua omasta surusta ja kuunnella toisten kokemuksia. Ryhmäläiset kulkevat toistensa rinnalla surun matkalla joidenkin viikkojen ajan.
Lisätietoja diakonissa Marja Seppälä p. 044 5220088.

Yhteisvastuukeräys

Vuonna 2020 Yhteisvastuu juhlii 70 vuotta jatkunutta, vuonna 1950 alkanutta taivaltaan.

Yhteisvastuu 2020 tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tukemalla vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Keräys jatkuu koko kevään. Suomessa vanhemmuutta tuetaan yhteisvastuuvaroilla yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Maailman katastrofialueille avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Tutkimusnäyttö osoittaa, että lapsen ja vanhemman välinen myönteinen suhde edistää lapsen kokonaiskehitystä.

Tule mukaan lista- tai lipaskerääjäksi!

EU-ruokakasseja

EU-kassien jakelupäivät järjestetään kaikilla kirkkoalueilla syksyllä ja keväällä. Ruokaa on kuitenkin varattu niin, että sitä riittää ympäri vuoden. Kysy kassia oman alueesi diakoniatyöntekijältä!

Ota yhteys omaan diakoniatyöntekijään, jos et pääse hakemaan kassia ehdotettuna päivänä.
EU-ruokakassit ovat saapuneet! Jakelu klo 10-15.00 6.5. Kyrö ja Yläne 7.5. Oripää ja Riihikoski Pe 8.5. Pöytyä