Sururyhmä

Sururyhmä läheisensä menettäneille kokoontuu neljä kertaa Pöytyän srk-talolla. Ensimmäinen kokoontuminen on to 3.10. klo 18. Sururyhmä on vertaistukiryhmä, jossa on mahdollisuus puhua omasta surusta ja kuunnella toisten kokemuksia. Ryhmäläiset kulkevat toistensa rinnalla surun matkalla joidenkin viikkojen ajan.
Ilmoittautumiset diakonissa Marja Seppälälle p. 044 5220088 ke 25.9 mennessä.

Yhteisvastuukeräys

Vuonna 2019 Yhteisvastuukeräyksen tavoitteena on tukea lasten ja nuorten koulutusta Pöytyän seurakuntaan jääneellä tuotolla sekä Kirkon diakoniarahastosta haettavilla avustuksilla.

Helmikuussa 2020 alkaa taas uusi keräys, jonka tuotto ohjataan vanhemmuuden tukemiseen. Tule mukaan lista- tai lipaskerääjäksi!

EU-ruokakasseja

EU-kassien jakelupäivät järjestetään kaikilla kirkkoalueilla syksyllä ja keväällä. Ruokaa on kuitenkin varattu niin, että sitä riittää ympäri vuoden. Kysy kassia oman alueesi diakoniatyöntekijältä!