Ajankohtaista seurakunnassa

Suruaiheinen ilta

Suruaiheista iltaa suunnitellaan syksylle 2020 kirkkoalueittain. Jos haluat keskustella surusta ja sinua kohdanneesta menetyksestä, ole rohkea ja ota yhteyttä. Olemme tukenasi ympäri vuoden.

Lisätietoja diakonissa Marja Seppälä p. 044 5220088.

Yhteisvastuukeräys

Vuonna 2020 Yhteisvastuu juhlii 70 vuotta jatkunutta, vuonna 1950 alkanutta taivaltaan.

Yhteisvastuu 2020 tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tukemalla vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Keräys jatkuu koko kevään. Suomessa vanhemmuutta tuetaan yhteisvastuuvaroilla yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Maailman katastrofialueille avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Tutkimusnäyttö osoittaa, että lapsen ja vanhemman välinen myönteinen suhde edistää lapsen kokonaiskehitystä.

EU-ruokakasseja

EU-kassien jakelupäivät järjestetään kaikilla kirkkoalueilla syksyllä ja keväällä. Ruokaa on kuitenkin varattu niin, että sitä riittää ympäri vuoden. Kysy kassia oman alueesi diakoniatyöntekijältä!

Muualla verkossa