Nuoria ruohikolla iloisena makaamassa ympyrässä riparilla

Nuorille

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Erityisesti nuoria varten seurakunnassa on nuorteniltoja, leirejä sekä retkiä. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita kaikki 13-17-vuotiaat nuoret eli jo ennen rippikoulua, voit tulla mukaan viettämään aikaa yhdessä muiden kanssa.

Isoskoulutus eli ISKO on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutuksen käytyäsi voit osallistua NUISKU-kurssille, joka on ihmissuhdetaitojen syventämistä ja oman itsensä tuntemisen harjoittelua. 

 

ISOSKOULUTUS eli ISKO

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

ISOSKOULUTUKSEN AIKATAULU

Isoskoulutuksessa kokoonnumme Pöytyän seurakuntatalolla noin kerran kuukaudessa muutaman tunnin mittaisiin yhteisiin koulutuspäiviin. Välillä vietämme aikaa leireillen seurakuntatalolla tai jossakin leirikeskuksessa.

Mukaan voit tulla vaikka et haluaisikaan toimia ohjaajana leireillä tai kerhoissa.

PIKKUJOULUT Seurakuntatalon nuokkarilla
su 9.12.2018 klo 16.-18.00

Tarjolla joulupuuroa, jälkiruuaksi pipareita, glögiä sekä joulukarkkeja.

2019
ISKON ja APUOHJAAJIEN KOKOONTUMISET
Pöytyän seurakuntatalon nuokkarilla 14.-16.00 (huom! Muuttunut aika!!)

su 3.2.2019
su 24.2.2019 (Yhteisvastuutapatuman valmistelua)
su 24.3.2019

Muut tärkeät päivämäärät keväälle 2019
18.-20.1.2019 Isosleiri Taivassalon Mansikkakarissa (Lue lisää ja ilmoittaudu)

La 26.1.2019 Kerhonohjaajapäivät Sastamalassa (lue lisää ja ilmoittaudu)

La 2.3. Laskiaisrieha Lystmettässä Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

La 9.2.2019 Isosseikkailu Loimaalla (Lue lisää ja ilmoittaudu)

5.-7.4.2019 Isosleiri (paikka avoinna)

su 26.5. Isosten tehtävään siunaaminen Yläneen kirkossa

YouTube-video

 

YouTube-video

Rippileiri

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Turuntie 1187
21880 Pöytyä

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

 

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon. 

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa. 

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!