Nuoria ruohikolla iloisena makaamassa ympyrässä riparilla

Nuorille

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Isoskoulutus eli ISKO on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutuksen käytyäsi voit osallistua NUISKU-kurssille, joka on ihmissuhdetaitojen syventämistä ja oman itsensä tuntemisen harjoittelua.

ISOSKOULUTUS eli ISKO

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

Isoskoulutuksessa kokoonnumme Pöytyän seurakuntatalolla noin kerran kuukaudessa muutaman tunnin mittaisiin yhteisiin hetkiin, joissa opitaan uutta, kerrataan vanhaa sekä suunnitellaan tulevaa. Välillä vietämme aikaa leireillen seurakuntatalolla tai jossakin leirikeskuksessa.

Mukaan voit tulla vaikka et haluaisikaan toimia ohjaajana leireillä tai kerhoissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Syksyn 2019 ohjelmaa:

Ensimmäinen kokoontuminen sunnuntaina 1.9.2019 klo 13-15.
Paikka: Pöytyän seurakuntatalon nuortentila
Mukaan ovat tervetulleet kaikki isoskoulutuksesta tai muusta nuorten toiminnasta kiinnostuneet rippikoulun käyneet nuoret, sekä seurakunnan omat isoset. Suunnittellaan tulevaa, tutustutaan ja pidetään hauskaa sekä herkutellaan yhdessä! Tervetuloa!
Mukana Merelle ja seurakunnan uusi nuorisotyönohjaaja Susanna.

Isosleiri 20.9.-22.9.2019
Ilmoittaudu mukaan!

ISKO sunnuntaina 3.10.2019 klo 13-15.
Paikka: Pöytyän seurakuntatalon nuortentila

Syyslomaripari Nuorisokeskus Marttisissa, Virroilla la 12.10. - pe 18.10.2019.
Hae töihin leirille!

ISKO sunnuntaina 3.11.2019 klo 13-15.

Nuorten retki Maata Näkyvissä- festareille Turkuun la 16.11.2019.
Ilmoittaudu mukaan retkelle!

ISKO sunnuntaina 1.12.2019 klo 13-15.

Nuorten joulupuuro ja joulujuhla sunnuntaina 15.12. klo 16-18.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.peltonengalindo@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kirkko Somessa