Nuoria ruohikolla iloisena makaamassa ympyrässä riparilla

Nuorille

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Isoskoulutus eli ISKO on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille.

Isoskoulutus eli ISKO

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

Pöytyän seurakunnan isoskoulutusta suoritetaan leirein ja ryhmäkokoontumisin. Kaudella 20021-2022 leirejä järjestetään kolme: yksi syksyllä ja kaksi kevätkaudella. Toinen kevään leireistä järjestetäänä Virossa, Pilistveressä, muut leirit pidämme Pöytyän alueella.

Mukaan voit tulla vaikka et haluaisikaan toimia ohjaajana leireillä tai kerhoissa.

Aktiivisuus on yksi isosen tärkeistä ominaisuuksista. Isosvalintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa nuoren aktiivisuus, omat valmiudet ja hyvä asenne.

Koululaisten kerhot alkavat taas syksyllä. Tästä voit hakea kerhonohjaajaksi Katrina ohjelman lomakkeella

Kasvatustyöntekijä
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Vastaan seurakunnan rippikoulutyöstä, isostoiminnasta ja muusta rippikoulun jälkeisestä nuorisotyöstä. Olen satunnaisesti mukana myös muissa kasvatustyön tehtävissä.

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla toukokuun 2022 loppuun ja teen 50% työaikaa.

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten kerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.