Nuoria ruohikolla iloisena makaamassa ympyrässä riparilla

Nuorille

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Isoskoulutus eli ISKO on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutuksen käytyäsi voit osallistua NUISKU-kurssille, joka on ihmissuhdetaitojen syventämistä ja oman itsensä tuntemisen harjoittelua.

Isoskoulutus eli ISKO

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

Isoskoulutuksessa kokoonnumme Pöytyän seurakuntatalolla noin kerran kuukaudessa muutaman tunnin mittaisiin yhteisiin hetkiin, joissa opitaan uutta, kerrataan vanhaa sekä suunnitellaan tulevaa. Välillä vietämme aikaa leireillen seurakuntatalolla tai jossakin leirikeskuksessa.

Mukaan voit tulla vaikka et haluaisikaan toimia ohjaajana leireillä tai kerhoissa.

Tästä voit ilmoittautua mukaanLinkki avautuu uudessa välilehdessä!

Koululaisten kerhot alkavat taas syksyllä. Tästä voit hakea kerhonohjaajaksi Katrina ohjelman lomakkeella

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Seurakuntapastori/Kasvatus