Nuoria ruohikolla iloisena makaamassa ympyrässä riparilla

Nuorille

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Isoskoulutus eli ISKO on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutuksen käytyäsi voit osallistua NUISKU-kurssille, joka on ihmissuhdetaitojen syventämistä ja oman itsensä tuntemisen harjoittelua.

ISOSKOULUTUS eli ISKO

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

ISOSKOULUTUKSEN AIKATAULU

Isoskoulutuksessa kokoonnumme Pöytyän seurakuntatalolla noin kerran kuukaudessa muutaman tunnin mittaisiin yhteisiin hetkiin, joissa opitaan uutta, kerrataan vanhaa sekä suunnitellaan tulevaa. Välillä vietämme aikaa leireillen seurakuntatalolla tai jossakin leirikeskuksessa.

Mukaan voit tulla vaikka et haluaisikaan toimia ohjaajana leireillä tai kerhoissa.

Muut tärkeät päivämäärät keväälle 2019
su 26.5. Isosten tehtävään siunaaminen Yläneen kirkossa sekä juhlalounas

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen lomalla 13.6.-10.7. Patikkariparilla 16.-19.7. ja Pisara-leirillä 24.-29.7.

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Toimenkuvaani kuuluvat varhaisnuorisotyö, rippikoulu, isoskoulutus, partio, leirit ja retket sekä koulujen kanssa tehtävä yhteistyö.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Olen kesälomalla 3.6.-30.6.2019.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.peltonengalindo@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!