Perhekahvilat ja -kerho

Seurakunnan perhekerhot on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, myös isovanhemmat ovat tervetulleita. Kerhoon on helppo tulla useammankin lapsen kanssa, siellä on seuraa kaikenikäisille.

Aikaa on riittävästi jutusteluun, vaikka ohjelmaakin on: askarrellaan, lauletaan tai kuunnellaan vierailijaa ja tietysti syödään yhdessä välipalaa. Kerhon aikana rauhoitutaan kuuntelemaan tarinaa, luetaan rukous ja lauletaan yhdessä kerholaulu "Jumalan kämmenellä".

 

Syys- ja kevätkaudella kokoonnutaan:

torstaisin klo 9.30 - 11.30 Riihikosken seurakuntatalolla ja Yläneen Kanttorilassa 

perjantaisin klo 9.30 - 11.30 Kyrön seurakuntakodilla ja Oripään seurakuntatalolla edellä mainittuihin puuhiin.

 


Teemme yhteistyötä Mannerheimin lastensuojeluliiton PöytyänLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja YläneenLinkki avautuu uudessa välilehdessä paikallisyhdistysten kanssa. 

Seurakunnan työntekijät Annukka Sainio, Saija Teinilä, Tarja Särkkä, Minna Truhponen, Marja Seppälä ja Katri Tuori huolehtivat viihtyvyydestä. Seurakunta tarjoaa kahvit, mehut ja leipää. Muuten omat eväät mukaan.

Kerhossa keräämme vapaaehtoisen kahvimaksun, joka käytetään toiminnan hyväksi.

Ilmoittautua ei tarvitse. Tervetuloa äidit, isät, kummit, mummit, vaarit ja tietysti lapset viihtymään toistenne seurassa!

Ulkona maassa on pitkä ja leveä valkoinen paperi, johon lapset piirtävät.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Tavoitettavissa keskiviikkona ja torstaina klo 12.00 - 14.00. Muina aikoina kerhoissa. Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

  • Päivä- ja perhekerhotyö Riihikoskella ja Yläneellä

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.