Perhekahvilat ja -kerho

Seurakunnan perhekerhot on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, myös isät ja isovanhemmat ovat tervetulleita. Kerhoon on helppo tulla useammankin lapsen kanssa, siellä on seuraa kaikenikäisille.

Aikaa on riittävästi jutusteluun, vaikka ohjelmaakin on: askarrellaan, lauletaan tai kuunnellaan vierailijaa ja tietysti syödään yhdessä välipalaa. Kerhon aikana rauhoitutaan kuuntelemaan tarinaa, luetaan rukous ja lauletaan yhdessä kerholaulu "Jumalan kämmenellä".

Syys- ja kevätkaudella kokoonnutaan:

keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 Yläneen Kanttorilassa ja Oripään seurakuntatalolla

torstaisin klo 9.30 - 11.30 Riihikosken seurakuntatalolla,

perjantaisin klo 9.30 - 11.30 Kyrön seurakuntakodilla, edellä mainittuihin puuhiin.

Teemme yhteistyötä Pöytyän ja Yläneen Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten kanssa.

Seurakunnan työntekijät Pauliina Soikkeli-Viitamäki, Annukka Sainio, Saija Teinilä, Raija Kärri, Anni Virtanen ja Minna Truhponen huolehtivat viihtyvyydestä. Seurakunta tarjoaa kahvit, mehut ja leivät. Kerhossa keräämme vapaaehtoisen kahvimaksun, joka käytetään toiminnan hyväksi.

Ilmoittautua ei tarvitse. Tervetuloa äidit, isät, kummit, mummit, vaarit ja tietysti lapset viihtymään toistenne seurassa!

Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Tavoitettavissa keskiviikkona ja torstaina klo 12.00 - 14.00. Muina aikoina kerhoissa. Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

• Päivä- ja perhekerhotyö Riihikoskella ja Yläneellä

Diakoniatyöntekijä/diakonissa
Karinaisten kirkkoalue

virkavapaalla Kielitaito: suomi, englanti

• Perhekerhot
  • Kehitysvammaisten kerhot
  • Kotikäynnit ja ikäihmisten kerhotoiminta Karinaisten kirkkoalueella
  • Avustukset Karinaisten kirkkoalueella

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.