Karinaisten kirkkotupa

Kyröntie 484 , 21800 Kyrö
040 705 1215 (suntio-vahtimestari)

Avoinna sopimuksen mukaan

Karinaisten kirkkotupa

Kirkkotuvassa on kokoontumistila noin 20 hengelle, pieni keittiö sekä yleisö-wc.

Yleisö-wc on avoinna päiväsaikaan. Tila on invavarusteltu. Kirkkotupaan pääsee kulkemaan pyörätuolilla avustettuna (ulko-ovi, kynnys).

Rakennuksen toisessa päässä on henkilökunnan sosiaalitilat ja varasto.

Kokoontumistilaa voi varata esim. perhejuhliin. Käytettävissä on kahviastiasto. Varaukset Pöytyän seurakuntatoimistosta arkisin ma, to klo 9-12 ja 13-15 sekä ti, ke, pe klo 9-12 puh. 02 776 4500.

Kirkkotupa sisältä. Kaksi pöytää vierekkäin, taustalla ikkunat. Seinällä tumma ryijy.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkotupa sijaitsee kirkon vieressä. Kyrön keskustasta noin viisi kilometriä Kyröntietä Tarvasjoelle päin. Vieressä iso parkkipaikka, jossa kaksi invapaikkaa.

Kotoisa ja lämminhenkinen Karinaisten kirkkotupa valmistui vuonna 2006 rakennusinsinööri Harri Hirsinummen suunnittelemana.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Yläneen Kanttorila

Yläneen Rantapappila