Kappalainen/Lähetys
21800 Kyrö

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Suntio-opiskelija

Karinaisten kirkko, Kirkkotupa

Talonmies-vahtimestari

Kyrön seurakuntakoti

Diakoniatyöntekijä/diakonissa

Kielitaito: suomi, englanti

21800 Kyrö

Toimin lastenohjaaja pääasiassa Kyrö - Heikinsuon päiväkerhoissa.

Lisäksi ohjaan Kyrön perhekerhoa sekä osallistun perhetyöhon koko seurakunnan alueella.

Olen ohjaajana myös lapsiparkkitoiminnassa Kyrön seurakuntakodilla.

Kaikissa lapsiperheitä koskevissa asioissa minut tavoittaa puhelimitse (varmimmin arkisin klo 8 - 9.00 tai 12 - 13.00) tai sähköpostitse. Löydätte minut myös facebookista esim. messengerillä.

Voit käyttää sinulle mieluisinta tapaa ottaa yhteyttä.

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.

Hautausmaan kausityöntekijä, Karinainen kk