Pöytyän seurakuntatalo

Turuntie 1163 , 21880 Pöytyä
040 657 9586 (suntio-vahtimestari)

Avoinna sopimuksen mukaan

Pöytyän seurakuntatalo

Seurakuntatalo on valmistunut vuonna 2000 arkkitehti Matti Takalan suunnittelemana. Seurakuntatalon linjat muodostavat seurakuntasalissa valoisan ja läpinäkyvän ristin.

Seurakuntataloon mahtuu 160 henkilöä.

Talossa on myös nuorisotila, kasvatuksen toimisto sekä diakoniatoimisto (vastaanottoaika puhelinvarauksella).

Tilava keittiö, missä on hyvä valmistaa ruokaa isommallekin joukolle. Talosta löytyy kaikki tarjoiluastiat ja tilavat kylmäsäilytystilat.

Seurakuntatalon sisäänkäynti on helppokulkuinen, mutta pyörätuolilla kulkiessa tarvitaan apua ovien avaamisessa.
Inva-wc/lastenhoitotila. Parkkipaikka sijaitsee talon vieressä.

Seurakuntataloa voi varata perhejuhliin kirkkoherranvirastosta arkisin ma, to klo 9-12 ja 13-15 sekä ti, ke, pe klo 9-12 numerosta 02 776 4500.
Vuokrahinnat löytyvät täältä.

Seurakuntasali sisältä. Valoisat suuret ikkunat takaseinällä ja vasemmalla. Kivilattia, paneeliseinä oikealla.

Seurakuntatalo sijaisee kirkon vieressä ja parkkipaikka on tilava.

Pihalla ulko-ovea vastapäätä on Aarre Aaltosen tekemä Raivaajapatsas, joka paljastettiin Pöytyän pitäjän 600-vuotisjuhlien yhteydessä 9.-10.7.1966.

Turuntie 1163, 21880 Pöytyä

Nuorten lenkki

Lähtö Pöytyän srk-talon pihalta. Lenkkeillään yhdessä kävellen ja kuulumisia vaihtaen.