Pöytyän seurakuntatalo

Turuntie 1163 , 21880 Pöytyä
0500 741 432 (seurakuntamestari)

Pöytyän seurakuntatalo

Seurakuntatalo on valmistunut vuonna 2000 arkkitehti Matti Takalan suunnittelemana. Seurakuntatalon linjat muodostavat seurakuntasalissa valoisan ja läpinäkyvän ristin.

Seurakuntataloon mahtuu 160 henkilöä.

Talossa on myös nuorisotila, kasvatuksen toimisto sekä diakoniatoimisto (vastaanottoaika puhelinvarauksella).

Tilava keittiö, missä on hyvä valmistaa ruokaa isommallekin joukolle. Talosta löytyy kaikki tarjoiluastiat ja tilavat kylmäsäilytystilat.

Seurakuntatalon sisäänkäynti on helppokulkuinen, mutta pyörätuolilla kulkiessa tarvitaan apua ovien avaamisessa.
Inva-wc/lastenhoitotila. Parkkipaikka sijaitsee talon vieressä.

Seurakuntataloa voi varata perhejuhliin Pöytyän seurakuntatoimistosta arkisin ma, to klo 9-12 ja 13-15 sekä ti, ke, pe klo 9-12 numerosta 02 776 4500.
Vuokrahinnat löytyvät täältä.

Seurakuntasali sisältä. Valoisat suuret ikkunat takaseinällä ja vasemmalla. Kivilattia, paneeliseinä oikealla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntatalo sijaisee kirkon vieressä ja parkkipaikka on tilava.

Pihalla ulko-ovea vastapäätä on Aarre Aaltosen tekemä Raivaajapatsas, joka paljastettiin Pöytyän pitäjän 600-vuotisjuhlien yhteydessä 9.-10.7.1966.