Mielenterveys on yhteistyötä

Mielenterveys- ja päihdeasioissa Pöytyän seurakunta tekee yhteistyötä Pöytyän kunnan ja Pöytyän terveyskeskuksen kanssa. Yhteinen toimintamme on asiakaslähtöistä, luottamuksellista ja maksutonta.

Parillisten viikkojen perjantaina juodaan diakonian Aamukahvit Riihikosken seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan leppoisaan seuraan!

Lisätietoja toiminnasta voi kysyä https://www.poytya.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/tyoikaisten-palvelut/paihde-ja-mielenterveystyo/

Yhteistyötä tehdään myös Pöytyän terveyskeskuksen psykiatristen sairaanhoitajienLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja  terveyskeskuksen ennaltaehkäisevän terveydenhuollonLinkki avautuu uudessa välilehdessä kanssa asiakkaan luvalla - asiakkaan parhaaksi.

Punaisella opastemerkillä merkitty vaelluspolku luonnossa.

Muualla verkossa

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue

Vastaan puhelimeen mahdollisuuksien mukaan, voit aina jättää viestin.

• Kotikäyntityö ja ikäihmisten kerhotoiminta Pöytyän kirkkoalueella
  • Avustukset Pöytyän kirkkoalueella