Mielenterveys on yhteistyötä

Mielenterveys- ja päihdeasioissa Pöytyän seurakunta tekee yhteistyötä Pöytyän kunnan ja Pöytyän terveyskeskuksen kanssa. Yhteinen toimintamme on asiakaslähtöistä, luottamuksellista ja maksutonta.

Parillisten viikkojen perjantaina juodaan diakonian aamukahvit Riihikosken seurakuntatalolla. Välillä tehdään reissuja uusiin paikkoihin lähiseudulla. Tervetuloa mukaan leppoisaan seuraan!

Kyrössä viikottain kokoontuu mielenterveyskuntoutujien Vintti-ryhmä. Lisätietoja toiminnasta voi kysyä Pöytyän kunnan päihde- ja mielenterveyshoitaja Sami Lehtoselta.

Yhteistyötä tehdään myös Pöytyän terveyskeskuksen psykiatristen sairaanhoitajien ja terveyskeskuksen ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kanssa asiakkaan luvalla - asiakkaan parhaaksi.

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue