Mielenterveys on yhteistyötä

Mielenterveys- ja päihdeasioissa Pöytyän seurakunta tekee yhteistyötä Pöytyän kunnan ja Pöytyän terveyskeskuksen kanssa. Yhteinen toimintamme on asiakaslähtöistä, luottamuksellista ja maksutonta.

Parillisten viikkojen perjantaina juodaan diakonian aamukahvit Riihikosken seurakuntatalolla. Välillä tehdään reissuja uusiin paikkoihin lähiseudulla. Tervetuloa mukaan leppoisaan seuraan!

Kyrössä viikottain kokoontuu mielenterveyskuntoutujien Vintti-ryhmä. Lisätietoja toiminnasta voi kysyä Pöytyän kunnan päihde- ja mielenterveyshoitaja Sami Lehtoselta.

Yhteistyötä tehdään myös Pöytyän terveyskeskuksen psykiatristen sairaanhoitajien ja  terveyskeskuksen ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kanssa asiakkaan luvalla - asiakkaan parhaaksi.

Punaisella opastemerkillä merkitty vaelluspolku luonnossa.

Muualla verkossa

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue

Puhelinpäivystyn torstaina klo 9 - 11, muulloinkin mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäyntityö ja ikäihmisten kerhotoiminta Pöytyän kirkkoalueella
  • Avustukset Pöytyän kirkkoalueella