Seurakuntatiedot paikallislehdissä

Käynnistämme toimintaa edelleen turvallisuusohjeita noudattaen. Jumalanpalveluksia vietetään kesäaikana sunnuntaisin vuorotellen kahdella kirkkoalueella, joista toinen myös striimataan verkossa nähtäväksi.

Jumalanpalvelukset:

Su 18.7.
klo 10    Messu Pöytyän kirkossa, Johansson, A Peltonen Galindo

Su 25.7.
klo 10   Sanajumalanpalvelus Yläneen Museonmäellä, Johansson.  Kahvitarjoilu klo11 ja Olavin päivän seurat klo12, puhujina Maija Priess, Annika Tapaninen ja Sini Johansson, kanttorina Fanny Niittymaa.
klo 11    Konfirmaatiomessu Oripään kirkossa, Thuren, Perko, Holopainen.

Muut tilaisuudet:

Pe 16.7.
klo 18    Avoin rantailta Rantapappilassa

Ti 20.7.
klo 10    Aamupäiväkahvit Oripään kirkolla, hartaus ja virsilaulua.

Ke 21.7.
klo 10-12    Perhekahviloiden ja -kerhojen yhteinen aamupäivä Rantapappilassa. Omat eväät mukaan. Yhteistyössä Pöytyän seurakunta ja MLL.
klo 18    Kesäillan hartaus Karinaisten kirkonmäellä, Jouko Kyyrö. Auranmaan seniorit kahvittaa, vapaaehtoinen kahviraha Pöytyän seurakunnan lähetystyölle.
klo 19    Iltamusiikkia Yläneen kirkossa

Pe 23.7.
klo 18    Avoin rantailta Rantapappilassa

Tervetuloa tutustumaan kauniisiin kirkkoihimme. Pöytyän seurakunnan kirkot ovat avoinna vierailijoille arkipäivisin klo 9-15. Mahdolliset tilaisuudet voivat tuoda muutoksia aikatauluihin.

OVET AUKI, URKU AUKI - Kahden vartin urkutuokiot Pöytyän seurakunnan kirkoissa kesällä 2021.

To 15.7. klo 12 ja 14 Yläneen kirkko