Seurakuntatiedot paikallislehdissä

To 26.5.
klo 10    Helatorstain messu Karinaisten kirkossa, Dubbe, Perko
klo 10    Helatorstain messu Yläneen kirkossa, Thurén, Mäkinen
klo 13    Helatorstain messu Riihikosken srk-talolla, M Peltonen Galindo, Heimola
klo 18    Helatorstai helisee ja soi Oripään kirkossa, Kaukinen, Heimola, Perko, Mäkinen

Su 29.5.
klo 10    Messu Oripään kirkossa, Thurén, Heimola, Pöytyän kirkkokuoro
klo 18    Iltamessu Pöytyän kirkossa, Kaukinen, Mäkinen, Kuusisto, mukana rippikoululaisia

To 2.6.
klo 9.15    Riihikosken yhtenäiskoulun 5.-.9-luokkien kevätkirkko Pöytyän kirkossa, Thurén, Heimola
klo 11.15    Riihikosken yhtenäiskoulun 1.-4.-luokkien kevätkirkko Pöytyän kirkossa, Thurén, Heimola

Pe 3.6.
klo 9    Yläneen yhtenäiskoulun kevätkirkko Yläneen kirkossa, Kaukinen, Mäkinen
klo 9.15    6.-9.-luokkien kevätkirkko Karinaisten kirkossa, Dubbe, Heimola
klo 10.15    1.-5.-luokkien kevätkirkko Karinaisten kirkossa, Dubbe, Heimola
klo 10.30    Oripään koulun kevätkirkko Oripään kirkossa, Kaukinen, Mäkinen

Su 5.6.
klo 10    Helluntain kansanlaulumessu Pöytyän kirkossa, Kaukinen, Heimola, kirkkokuoro, Yläneen pelimannit
klo 10    Pyhiinvaellusmessu Yläneellä, Thurén, Mäkinen. Lisätietoja kirkollisissa lähempänä ajankohtaa.

Muut tilaisuudet:

Ma 23.5.
klo 18    Naisten Ruttupohdinta Yläneen srk-talolla
klo 18    Yhdistysilta Kyrön srk-kodissa. Tervetuloa juttelemaan kahvikupin ääreen ja ideoimaan yhteistyön polkuja.

Ti 24.5.
klo 9    Hautakivien oikaisupäivä Oripään hautausmaalla. Omaisten toivotaan olevan mukana. Yhteydenotot p. 0440 851 234.

Ke 25.5.
klo 9    Hautakivien oikaisupäivä Karinaisten hautausmaalla. Omaisten toivotaan olevan mukana. Yhteydenotot p. 040 705 1215.
klo 10    Kohtauskulma Kyrön POP Pankin kerhohuoneella
klo 18    Leijonaperheet vertaistapaaminen Kyrön srk-kodissa. Yhteistyössä Loimaan seudun omaishoitajat ja läheiset ry.

Pe 27.5.
klo 9.30    Perhekerho Kyrön srk-kodissa
klo 13    Yhteinen diakoniakerho Kumilan rukoushuoneella. Kaikki ovat tervetulleita.

Ma 30.5.
klo 18    Yhdistysilta Yläneen srk-talolla. Tervetuloa kaikki alueen toimijat kahvikupin ääreen ideoimaan yhteistyön polkuja.

Ti 31.5.
klo 13    Kultaisen iän kerho Oripään srk-talolla

Ke 1.6.
klo 18    Kesäillan hartaus Karinaisten kirkonmäellä, Jouni Lehikoinen. Eläkeliitto Karinainen kahvittaa, vapaaehtoinen kahviraha lähetystyölle nimikkolähettiemme Anna-Maija ja Matti Kaipaisen työn tukemiseen Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.
klo 18    Yhdistysilta Riihikosken srk-talolla. Tervetuloa kaikki alueen toimijat kahvikupin ääreen ideoimaan yhteistyön polkuja.

To 2.6.
klo 17    MusaPaja urkureina Yläneen kirkossa. Millaista on soittaa urkuja? Vetäjänä Sari-kanttori p. 040 804 8813.
klo 19    Kylvöjen siunaus Yläneen srk-talolla, Thurén, Mäkinen, kirkkokuoro. Kokoontuminen srk-talon viereisen pellon reunalle. Kahvit srk-talolla. Järj. Yläneen maamiesseura.

Pe 3.6.
klo 9    Aamukahvit Riihikosken srk-talolla