Seurakuntatiedot

Jumalanpalvelukset:

Su 28.7.
klo 11    Kesä2 riparin konfirmaatiomessu Oripään kirkossa, Liukkonen, A Peltonen Galindo, Kuusisto
klo 18    Jumalanpalvelus Riihikosken srk-talolla, Liukkonen, A Peltonen Galindo

Su 4.8.
klo 10    Jumalanpalvelus Karinaisten kirkossa, Thurén, Välimäki, Särkkä. Tilaisuudessa kouluun lähtevien siunaaminen.
klo 13    Jumalanpalvelus Pöytyän srk-talolla, Thurén, Välimäki, Särkkä. Tilaisuudessa kouluun lähtevien siunaaminen.
klo 16    Jumalanpalvelus Yläneen kirkossa, Thurén, Välimäki, Teinilä. Tilaisuudessa kouluun lähtevien siunaaminen.

Ti 6.8.
klo 17    Kouluun lähtevien siunaaminen Oripään kirkossa, Thurén, Välimäki, Teinilä

Musiikkitilaisuudet:

Ke 24.7.
klo 19     Suven säveliä konsertti Yläneen kirkossa. Tuija Saura, laulu, Elina Ukkonen, piano ja harmonikka sekä Johanna Kaarto, huilu. Tilaisuuden jälkeen lähetyksen kahvit kirkossa, vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan nimikkolähetti Iisakki Saarelle (MAF).

To 25.7.
klo 14    Musiikkimaalausta elävän musiikin soidessa Karinaisten kirkossa. Vapaa pääsy. Omat värit ja paperit mukaan. Musiikissa Anna Välimäki.

Ke 31.7.
klo 19     Kesäillan soitto Yläneen kirkossa, Yläneen kirkkokuoro ja Alberto Peltonen Galindo. Toivottujen virsien ja hengellisten laulujen yhteislauluilta. Tilaisuuden jälkeen lähetyksen kahvit kirkossa, vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan nimikkolähetti Iisakki Saarelle (MAF).

To 1.8.

Muut tilaisuudet:

Ti 23.7.
klo 19    Suviehtoon Sana ja sävel Kumilan rukoushuoneella. Puhujana Pasi Hujanen, musiikista vastaavat Maria Wallin ja Hannu Ilola. Kahvit klo 18.30 alkaen. Tilaisuudessa kerätään kolehti.

Ke 24.7.
klo 10-12    Kaikille avoin perhekahvila Pöytyän seurakunnan Rantapappilassa. Järj. Yläneen MLL. Mahdollisuus saunoa, uida ja grillata. Tarjolla mehua ja kahvia.
klo 18     Kesäillan hartaus Karinaisten kirkonmäellä, Sari Tenhami, runoryhmä, Anna Välimäki. LC Afrodite kahvittaa. Vapaaehtoinen kahviraha Kaipaisten työn tukemiseen Kreikassa lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Pe 26.7.
klo 17-20    Kaikille avoin rantailta Pöytyän seurakunnan Rantapappilassa, Pyhäjärven rannalla Yläneellä. Voit tulla oman aikataulusi mukaan saunomaan, uimaan, grillaamaan omia eväitä ja juomaan kupposen kahvia.

Ma 29.7.
klo 18    Naisten Ruttupohdinta Rantapappilassa

Ti 30.7.
klo 19    Suviehtoon Sana ja sävel Kumilan rukoushuoneella. Puhujana Jouni Lehikoinen, musiikista vastaavat Sirpa Rynkä ja Hannu Ilola. Kahvit klo 18.30 alkaen. Tilaisuudessa kerätään kolehti.

Ke 31.7.
klo 10    Riihikosken hävikkiruokajakelun vapaaehtoisten kokoontuminen Riihikosken srk-talolla. Sovitaan syksyn työvuoroista.
klo 18     Kesäillan hartaus Karinaisten kirkonmäellä, Matti Kaipainen, Anna Välimäki. Lähetystyön toimikunta kahvittaa. Vapaaehtoinen kahviraha Kaipaisten työn tukemiseen Kreikassa lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Pe 2.8.

Seurakuntatoimiston kesän aukioloajat:
Seurakuntatoimistossa ei käyntiasiointia ajalla 3.6.-4.8.2024.
Puhelinpalvelu avoinna ajalla 8.7.-4.8.2024 ma ja to klo 9–12 p. 02 776 4500.

Kuolleet: Aili Aulikki Laaksovirta 96 v. (Oripää), Ritva Elisabet Laine 86 v. (Oripää), Veikko Johannes Kylänpää 81 v. (Karinainen) ja Kaarlo Kalevi Mäntysaari 78 v. (Oripää)