Seurakuntatiedot paikallislehdissä

Jumalanpalvelukset:

Su 5.2.
klo 10    Messu Riihikosken srk-talolla, Lehto, Heimola, Majuri-Kiiski, kirkkokuoro. Yhteisvastuu-keräyksen avaus. Kirkkokahvit Yhteisvastuun hyväksi.
klo 10    Jumalanpalvelus Kyrön srk-kodissa, M Peltonen Galindo, Perko. Jp:n yhteydessä muistetaan vuoden aikana kastettuja.  Kirkkokahvit Yhteisvastuun hyväksi.
klo 18    Iltamessu Oripään srk-talolla, Thurén, Perko, mukana rippikoululaisia. Kirkkokahvit Yhteisvastuun hyväksi.

Su 12.2.
klo 10    Messu Oripään srk-talolla, Thurén, A Peltonen Galindo
klo 13    Messu Yläneen srk-talolla, Lehto, A Peltonen Galindo

To 16.2.
klo 18    Lyhyt iltakirkko Kyrön srk-kodissa, Dubbe, Perko

Su 19.2.
klo 10    Jumalanpalvelus Yläneen srk-talolla, Dubbe, A Peltonen Galindo. Jp:n jälkeen Lähetyksen hernekeittolounas.
klo 10    Messu Oripään srk-talolla, Thurén, Perko
klo 13    Jumalanpalvelus Kyrön srk-kodissa, Dubbe, Perko

Muut tilaisuudet:

Ma 6.2.
klo 10    Aamulenkki Oripään srk-talolta
klo 12    Tilkkupiiri Yläneen srk-talolla
klo 13    Sukkapiiri Oripään srk-talolla
klo 18    Raamattupiiri Raamis Kirkkotuvalla. Tutustutaan yhdessä Raamattuun.

Ti 7.2.
klo 13    Kultaisen iän kerho Oripään srk-talolla

Ke 8.2.
klo 10    Kohtauskulma Kyrön POP Pankin kerhohuoneella
klo 13    Lauluhetki Riihelässä. Lauletaan virsiä kanttori Helena Heimolan johdolla.

To 9.2.
klo 8.30    Aamulenkki Yläneen srk-talolta
klo 9.30    Perhekahvila Riihikosken srk-talolla
klo 9.30    Perhekahvila Kanttorilassa
klo 13    Iltapäiväkahvit Riihikosken srk-talolla, kaikille avoin

Pe 10.2.
klo 9    Aamukahvit Riihikosken srk-talolla
klo 9.30    Perhekerho Kyrön srk-kodissa

Su 12.2.
klo 14    Esikoiset ry:n seurat Kyrön srk-kodissa

Ma 13.2.
klo 18    Naisten Ruttupohdinta Kanttorilassa

Ti 14.2.
klo 10    Aamulenkki Riihikosken srk-talolta

Ke 15.2.
klo 10    Kohtauskulma Kyrön POP Pankin kerhohuoneella
klo 13    Digikahvila Riihikosken srk-talolla. Ihmetellään älylaitteita ja harjoitellaan yhdessä niiden käyttöä. Tule rohkeasti ja ota oma puhelin tai tabletti mukaan.
klo 13    Ehtoollishartaus Riihelässä
klo 14.30    Ehtoollishartaus Oripään Palvelutalolla
klo 18    Nuorten veisuuilta Oripään srk-talolla
klo 18-20.30    Ainako Anteeksi? -luento Yläneen srk-talolla. Teologi ja kirjailija Anna-Liisa Valtavaara luennoi aiheesta. Kahvit klo 19. Mahdollisuus ostaa myös Valtavaaran kirjoittamia kirjoja.

To 16.2.
klo 9.30    Perhekahvila Riihikosken srk-talolla
klo 9.30    Perhekahvila Kanttorilassa
klo 13    Veteraanikinkerit Riihikosken srk-talolla. Tervetuloa laulamaan virsiä ja kuulemaan Sanaa. Tilaisuus on avoin kaikille.

Pe 17.2.
klo 9.30    Perhekerho Kyrön srk-kodissa
klo 12.30    Keva-kerho Riihikosken srk-talolla

Kuorot:
Seurakunnan kuorot ovat aloittaneet kevätkautensa. Vielä ehtii mukaan laulamaan.
Keskiviikkoisin harjoittelee Kyrön srk-kodilla Karinaisten kirkkokuoro klo 16-17 ja Oripään
srk-talolla Oripään seurakuntakuoro klo 18-19.
Torstaisin harjoittelee Pöytyän srk-talolla Pöytyän Veteraanilaulajat klo 16-17.30 ja Pöytyän
kirkkokuoro klo 18-20 sekä Yläneen srk-talolla Yläneen kirkkokuoro klo 18-20.
Tervetuloa myös uudet laulajat!

Ikääntyneiden talvipäivä ti 28.2. klo 10-15 Pöytyän srk-talolla.
Eri alojen vierailijoita, paljon tietoa, yhteistä porinaa ja tekemistä. Ilmoittautumiset 21.2. mennessä seurakuntatoimistoon 02 7764 500 tai poytya.virasto@evl.fi
Kerrothan samalla mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ja kyytitarpeestasi. Toteutuksesta vastaavat Voimaa vanhuuteen-hanke yhteistyössä Pöytyän kunta ja seurakunnan diakoniatyö sekä Varha.

Pöytyän seurakunnan diakoniatyön Soppaa ja saippuaa-keräys on käynnistynyt alueemme ruokakaupoissa.
Keräys jatkuu maaliskuulle asti ja tuotteita luovutetaan vähävaraisille perheille vastaanottokäyntien yhteydessä.
Tehdään yhdessä hyvää lahjoittamalla keräyskärryyn kuivatuotteita, säilykkeitä ja pesuaineita.