Pöytyän seurakuntatalon nuorisotila

Pöytyän seurakuntatalo

Turuntie 1163, 21880 Pöytyä

0500741432 seurakuntamestari

Nuorisotilasta löytyy pieni keittiönurkkaus, jossa on on hella/uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro sekä jääkaappi/ pakastin.

Nuorisotilaan on oma ovi, joka löytyy vanhan seurakuntatalon puoleiselta sivulta läheltä Turuntietä. Esteetön kulku nuorisotilaan tapahtuu seurakuntatalon pääoven kautta.

Seurakuntatalon sisäänkäynti on helppokulkuinen, mutta pyörätuolilla kulkiessa tarvitaan apua ovien avaamisessa. Inva-wc/lastenhoitotila. Parkkipaikka sijaitsee talon vieressä.

Seurakuntataloa voi varata perhejuhliin Pöytyän seurakuntatoimistosta arkisin ma, to klo 9-12 ja 13-15 sekä ti klo 9-12 numerosta 02 776 4500.
Vuokrahinnat löytyvät täältä.

Pöytyän nuorisotila sijaitsee Pöytyän seurakuntatalossa.

Nuorisotilassa kokoontuvat mm. koululaisten kerho, seurakunnan isoset sekä rippikoululaiset.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc