Patikkaripari

Patikkariparilla patikoidaan Savojärven ympäri sekä Pukkipalon kierroksella. Yhtenä päivänä melotaan Savojärvellä Silver Riverin inkkarikanooteilla. Talven tapaamisten aikana tutustutaan toisiimme ja opetellaan asioita kristinuskosta.

Patikkariparin aikataulu

Nyt eletään hieman erikoista aikaa ja riparikin toteutetaan poikkeuksellisella tavalla. Fyysisesti emme saa kokoontua, mutta onneksi myös etänä voidaan tehdä ja tavata. Koitetaan jaksaa vielä hetki, niin saadaan virus kuriin!

Seppo.io pääsiäisrastiradat jokaisella kirkkoalueella.

Rata löytyy:

-Oripään K-kaupan, seurakuntatalon sekä Osuuspankin väliltä

- Kyrön koulun takana olevalta pururadalta

- Riihikoskella Kisariihen takana olevalta pururadalta

- Yläneen seurakuntatalon ja kirkon pihapiiristä

Peliä pääsee pelaamaan lataamalla Seppo-sovelluksen puhelimeen tai tablettiin tai menemällä nettiselaimella osoitteeseen play.seppo.io. Peliin kirjaudutaan pelaajana kyseisen pelipaikan tunnuksella (numero-kirjain yhdistelmä). Rastit saa auki, kun on riittävän lähellä oikeaa pistettä. Peliin käytettävässä laitteessa sijainti- toiminta täytyy olla käytössä, jotta peli toimii oikein.

Rasteilla on luvassa videoita sekä kiperiä kysymyksiä pääsiäisestä.

Huom! Rippikoululainen kirjoita pelaajanimeksi RPK ja oma etu- ja sukunimesi, niin tiedämme sinun kiertäneen radan.

Jos radoista tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä Susannaan p. 0407508014 tai Teijaan p. 0505712532

Pe 23. – su 25.4. Opetusviikonloppu Rantapihassa Savojärven rannalla.

Retkikirjeen voit lukea tästä

Ilmoittautua voi tästä Katrina järjestelmän kautta

Lisäksi:

Yksi vapaasti valittava jumalanpalvelus

Kaksi vapaasti valittavaa muuta seurakunnan tilaisuutta (tähän ei käy tavallinen jumalanpalvelus).
Esimerkiksi kirkkokonsertti, raamattupiiri, kirkkokuoro, partio (huomaathan, että partiosta voi saada vain yhden suorituksen) ristiäiset, häät tai hautajaiset.

Ma 7. – pe 11.6. Leirijakso Rantapiha, Savojärven kierros sekä Pukkipalon reitti

Pe 11.6. klo 15.00 Konfirmaatioharjoitus Yläneen kirkossa

Su 13.6. klo 11 Konfirmaatio Yläneen kirkossa

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 31.12.2021 asti ja teen 50% työaikaa.

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten iltapäiväkerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue