Patikkaripari

Patikkariparilla patikoidaan Savojärven ympäri sekä Pukkipalon kierroksella. Yhtenä päivänä melotaan Savojärvellä Silver Riverin inkkarikanooteilla. Talven tapaamisten aikana tutustutaan toisiimme ja opetellaan asioita kristinuskosta.

Patikkariparin aikataulu

Hinta 150e

Teemapäivä Yläneen seurakuntatalolla, jonka aikana valmistellaan jumalanpalvelus su 27.3.2022 klo 15.00 ja yhteistä messua vietetään Yläneen kirkossa su 27.3.2022 klo 18.00. (Ei kuljetusta)

Patikkariparin viikonloppu Rantapihassa la 28.5.2022 klo 10-17.00 ja su 29.5.2022 klo 11-17.00. (Seurakunta järjestää bussikyydityksen)

Telttaleiri pidetään Savojärven Rantapihassa sekä Pukkipalon reitillä 27.6.-1.7.2022.
Konfirmaatiota varten harjoitellaan heti leiriltä paluun jälkeen. Leiriläiset haetaan Yläneen kirkolta harjoitusten jälkeen.

Konfirmaatio on Yläneen kirkossa su 3.7.2022 klo 11.00.

Yleistä

Ryhmän tapaamisiin ja leirille kuljetaan omin kyydein, yhteiskuljetusta ei ole järjestetty.
Kyytiongelmissa voit olla yhteydessä Teijaan tai voit kysellä kimppakyytejä ripariryhmän WhatsApp-ryhmässä.

Leiriä varten tarvitset makuupussin, alustan ja teltan sekä hyvät kengät patikointiin.
Lainavarusteita on mahdollista saada käyttöön. Seurakunnalla on makuualustoja sekä makuupusseja, myös telttoja löytyy lainattavaksi.

Telttoja pystytettynä Rantapihan punaisen päärakennuksen edessää

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla toukokuun 2022 loppuun ja teen 50% työaikaa.

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten kerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue