Patikkaripari

Patikkariparilla patikoidaan Savojärven ympäri sekä Pukkipalon kierroksella. Yhtenä päivänä melotaan Savojärvellä Silver Riverin avokanooteilla. Talven tapaamisten aikana tutustutaan toisiimme ja opetellaan asioita kristinuskosta.

Patikkariparin aikataulu

Hinta 150e

Patikkariparin viikonloppu Rantapappilassa 28.-29.5.2022

Pääsemme viettämään kaksi päivää Pyhäjärven rannalle seurakunnan Rantapappilaan.
Lauantaina päivä alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 17.00. Sunnuntaina aloitamme klo 11.00 ja lähdemme kotimatkalle klo 17.00.

Päivien aikana vietämme aikaa pihalla tutustuen kristinuskon ihmeisiin erilaisten toiminnallisten tehtävien kautta, jutellen, laulaen sekä kuunnellen. Tarjoamme päivän ruuat ja juomat, joten omia eväitä ei tarvita. Lounaat valmistamme pienissä ryhmissä trangioilla eli retkikeittimillä.

Muista ilmoittautua, jotta saamme ajantasaiset ruokavaliot tietoomme ruokalistan suunnittelua varten sekä tiedämme, mistä tulet kyytiin.
Tämän linkin kautta pääset ilmoittautumaan Katrina järjestelmään viimeistään ti 12.5.  https://bit.ly/patikka2022

Kaatosateen yllättäessä pääsemme katoksen suojiin, mutta muuten olemme toivottavasti aurinkoisen taivaan alla nuotion ympärillä.

Bussikuljetus lähtee lauantaina
9.00 Kyrön tori
9.15 Kisariihen piha

9.30 Oripään Kivimakasiini
9.50 Yläneen tori, Uusikartano (tarvittaessa)
10.00 Rantapappila

Bussikuljetus lähtee sunnuntaina

10.0 Kyrön tori
10.15 Kisariihen piha

10.30 Oripään Kivimakasiini
10.50 Yläneen tori, Uusikartano (tarvittaessa)
11.00 Rantapappila

Mukaasi tarvitset:

lämpimät säänmukaiset vaatteeT
Noudata kerrospukeutumista, jotta voit tarvittaessa vähentää turhia kerroksia. Voit myös napata reppuun mukaan varavaatteita palelemisen tai sukkien kastumisen varalle.
- pipo, hanskat
istuinalusta tai oma retkituoli (Penkkejä toki löytyy paikan päältä, mutta alusta lämmittää istuessa)
juomapullo (termosmuki, jos haluat siihen kahvia tai teetä lämmikkeeksi)
riparikassi, jossa on Raamattu, virsikirja, vihko, kynä, riparipassi
ruokailuvälineet (muovinen lautanen, muki, lusikka, haarukka, veitsi)
- o
mat lääkkeet ja hygieniatarvikkeet

Telttaleiri pidetään Savojärven Rantapihassa sekä Pukkipalon reitillä 27.6.-1.7.2022.

Konfirmaatiota varten harjoitellaan heti leiriltä paluun jälkeen. Leiriläiset haetaan Yläneen kirkolta harjoitusten jälkeen.

Konfirmaatio on Yläneen kirkossa su 3.7.2022 klo 11.00.

Yleistä

Ryhmän tapaamisiin ja leirille kuljetaan pääosin omin kyydein, yhteiskuljetusta ei ole järjestetty.
Kyytiongelmissa voit olla yhteydessä Teijaan tai voit kysellä kimppakyytejä ripariryhmän WhatsApp-ryhmässä.

Leiriä varten tarvitset makuupussin, alustan ja teltan sekä hyvät kengät patikointiin.
Lainavarusteita on mahdollista saada käyttöön. Seurakunnalla on makuualustoja sekä makuupusseja, myös telttoja löytyy lainattavaksi.

Telttoja pystytettynä Rantapihan punaisen päärakennuksen edessää

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen lomalla 18.-25.6. sekä 4.-21.7. ja 30.7.-10.8. Olen osittaisella virkavapaalla toukokuun 2023 loppuun ja teen 50% työaikaa.

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten kerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue