Retket ja leirit

Pöytyän seurakunnasta osallistutaan Turun arkkihiippakunnan seurakuntien sekä Lasten ja nuorten keskus ry.n yhteiselle Loiskis-leirille tai Partaharjun suurleirille Pieksämäellä. Paimion rovastikunnan seurakuntien kanssa järjestetään yhteisiä retkiä.

Loiskis-leiri 26.-29.7.2022 on Lasten ja Nuorten Keskus ry.n, Suomen Lähetysseuran ja Turun Arkkihiippakunnan seurakuntien yhteinen telttaleiri Loimaan kaupungin omistamassa Kalikan virkistysalueella Pyhäjärven rannalla.
Leirille ovat tervetulleita kaikki 8-14-vuotiaat.

Leirin hinta on 50e. Leirille saavutaan ja sieltä lähdetään omin kyydein.
Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä leirikirjeen, jossa on varusteluettelo sekä tietoa leirin ohjelmasta.

Lähde mukaan kesän hauskimmalle leirille!

Ilmoittaudu Loiskis-leirille Katrina lomakkeen kautta tästä

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla toukokuun 2023 loppuun ja teen 50% työaikaa.

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten kerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.