Retket ja leiri

Pöytyän seurakunnasta osallistutaan Turun arkkihiippakunnan seurakuntien sekä Nuori Kirkko ryn. yhteiselle Loiskis-leirille tai Partaharjun suurleirille Pieksämäellä. Paimion rovastikunnan seurakuntien kanssa järjestetään yhteisiä retkiä.

Koululaiset pääsevät syyslomalla viettämään ihan omaa leiriään Pihlavan leirikeskukseen Säkylään! Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-14-vuotiaat.

Leirillä majoitutaan oman kaverin kanssa hotellitasoisessa huoneessa, jossa on oma suihku ja vessa. Leirin keittiö loihtii vatsantäytettä ja ruokailujen välissä leikitään,lauletaan ja tehdään erilaisia askarteluja. Iltaisin hiljennytään hartauteen.

Leirin hinta on 50e ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirille saavutaan ja sieltä lähdetään omin kyydein.

Ilmoittaudu mukaan  tästä viimeistään su 27.9

Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä leirikirjeen, jossa on varusteluettelo sekä tietoa leirin ohjelmasta.

Lähde mukaan syksyn hauskimmalle leirille!

Lisätietoja voit kysellä Teija Haakanalta p. 050 571 2532 tai teija.haakana@evl.fi

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 31.7.2021 asti

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten iltapäiväkerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.