Lapsi piirtää.
Päiväkerho

Päiväkerhoissa leikitään, lauletaan, musisoidaan, askarrellaan ja hiljennytään hartauteen.
Lapsen tahtiin ja jokaista pientä ihmistä arvostaen.

Seurakuntamme päiväkerhot toimivat koko Pöytyän alueella maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana. Päiväkerhoissa kohtaavat 3 - 5- vuotiaat lapset.

Päiväkerhoissa hiljennymme hartauteen ja samalla tutustumme Raamatun kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin. Opimme toisistamme ja toisiltamme.

Taiteellisia kokemuksia ja elämyksiä koemme viikottain, askartelun, maalamisen sekä musisoinnin merkeissä. Toiminnallinen tekeminen on kerhoissamme tärkeässä asemassa ja siksi leikimme yhteisiä leikkejä, jumppaamme, opimme toimimaan ryhmässä, ulkoilemme ja seikkailemme mielikuvitusmaailmaan.  Opettelemme myös tunnetaitoja erilaisin tavoin ja rauhoitumme kuuntelemalla satuja sekä loruttelemalla.

Kerhoissa syömme omia eväitä samalla kun opettelemme pöytätapoja. Joskus teemme retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin lähiympäristössä. Kerhoissamme vierailevat lapsityön pappi ja kanttori.

Juhlia vietämme kirkkovuoden mukaan.

Päiväkerhoissa on turvalliset ja lapsille tutuksi tulevat aikuiset, joiden kanssa on hyvä harjoitella irtautumista vanhemmista samalla kun voi solmia uusia ystävyyssuhteita toisiin lapsiin.

Tervetuloa mukaan!

Päiväkerhotoiminta 2021 - 2022

3-5-vuotiaiden kerhot

Kyrössä maanantaisin klo 9.-12.00 ja tiistaisin klo 13.- 16.00 / ryhmä 1. Tiistaisin klo 9.-12.00 ja torstaisin klo 13.-16.00 / ryhmä 2

Yläneellä maanantaisn klo 9.-12.00 ja keskiviikkoisin klo 13.-16.00.

Riihikoskella  maanantaisin  klo 13.00 - 16.00 ja perjantaisin klo 9.00 - 12.00.

Oripäässä  tiistaisin klo 13.-16.00 ja perjantaisin klo 9.-12.00.

Heikinsuon koululla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00 - 16.00.

Seurakuntamme päiväkerhot ovat maksullisia.

Kerhomaksut kaudelle 2021 / 2022: 2 x viikossa käyviltä 50€ / syyskausi ja 50€ kevätkausi. 1 x viikossa käyviltä 30€ / syyskausi ja 30€ kevätkausi. Sisaralennus -50%. Kerhomaksut laskutetaan syys- ja kevätkauden alussa. Päiväkerhon syyskausi kestää elokuusta joulukuulle, ja kevätkausi tammikuusta toukokuulle.

HUOM! "Vanhat" kerholaiset eivät siirry automaattisesti "listoille", vaan ilmoittautuminen pitää tehdä syksyn kerhoihin uudestaan.

Kerhoihin voi ilmoittautua pitkin vuotta, mutta "linkki" on aktiivisena vain tietyn ajan. Ota päiväkerho asioissa yhteyttä minna.truhponen@evl.fi

Muutokset kerhopaikoissa ja -ajoissa ovat mahdollisia, mutta niistä ilmoitetaan aina etukäteen. Ryhmän toteutumiseen vaikuttaa myös ilmoittautuneiden kerholaisten määrä.

Ennen kerhon alkua teihin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Aina voi myös olla yhteydessä kerhonohjaajiin. Tervetuloa päiväkerhoon!

Ilmoittaudu tästä syksyn 2021 & kevään 2022 kerhoihin

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.