Keskusteluapua on tarjolla monella eri tavalla

Kirkon keskusteluapuLinkki avautuu uudessa välilehdessä on sinua varten, kun kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Tupu.helpLinkki avautuu uudessa välilehdessä tarjoaa kouluikäiselle aikuisen keskustelukumppanin.

MLL Lasten ja nuorten puhelimeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä voivat lapset ja nuoret soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

MLL Vanhempainpuhelin, chat ja kirjepalveluLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TukinetistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät palveluita, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen sitä tarvitseville ja kokemusten jakaminen. Tukinetin teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua ryhmächatteihin tai kahdenkeskisiin chatteihin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tukihenkilön. Keskustelu helpottaa.

SaapasChat Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Yleistä keskustelua nuorille. Ryhmächatteja monena eri päivänä, katso tarkemmat ajat sivuilta.

Sekasin ChatLinkki avautuu uudessa välilehdessä on suunnattu 12-29-vuotiaille

Muita puhelin- ja verkkoauttamisen kanaviaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos olet joutunut rikoksen uhriksi Rikosuhripäivystys auttaa.