KESKUSTELUAPUA TARJOLLA MONELLA ERI TAVALLA

Kirkon keskusteluapua on sinua varten, kun kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Tupu.help tarjoaa kouluikäiselle aikuisen keskustelukumppanin.

MLL Lasten ja nuorten puhelimeen voivat lapset ja nuoret soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

MLL Vanhempainpuhelin, chat ja kirjepalvelu

Tukinetistä löydät palveluita, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen sitä tarvitseville ja kokemusten jakaminen. Tukinetin teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua ryhmächatteihin tai kahdenkeskisiin chatteihin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tukihenkilön. Keskustelu helpottaa.

SaapasChat
Yleistä keskustelua nuorille. Ryhmächatteja monena eri päivänä, katso tarkemmat ajat sivuilta.

Sekasin Chat on suunnattu 12-29-vuotiaille

Muita puhelin- ja verkkoauttamisen kanavia