RIPPIKOULUUN 2023-2024 ILMOITTAUTUMINEN 

Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta 27.8.-12.9.välisenä aikana.

Tutustukaa huolella tarjolla oleviin ryhmiin. Käykää vaihtoehdoista myös keskustelua huoltajien ja kavereiden kanssa. Lomakkeeseen tulee täyttää kolme ryhmävaihtoehtoa.  

Mikäli käyt riparisi muualla kun omassa seurakunnassa, ilmoita myös siitä.  

Ryhmät muodostetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisjärjestyksellä/-ajalla ei ole merkitystä. Ryhmät pyritään muodostamaan niin, että nuori pääsee joko 1. TAI 2. vaihtoehtoon. Päiväripari on ainoa ryhmistä, johon pääsee 100% varmuudella.  

Hae vain sellaisiin rippikouluryhmiin, joiden ajankohdat sopivat sinulle. Katso ja mieti siis rauhassa, mihin ryhmiin haet ja mitkä ajat sopivat sinulle.

KAVERIKOODI  

Onko sinulla kaveri, jonka kanssa haluat varmasti samaan ryhmään? Käyttäkää tällöin kaverikoodia. Ilmoittautumisen jälkeen näytölle tulleesta yhteenvedosta sekä vahvistussähköpostista löytyy kaverikoodi. Anna tämä koodi henkilölle, jonka kanssa haluatte samaan ryhmään. Kaverisi tulee nyt syöttää sinulta saatu koodi ilmoittautumislomakkeen kaverikoodi-kohtaan ja sen jälkeen painaa HAE. Tällöin järjestelmä täyttää hänelle automaattisesti samat valinnat kanssasi.

HUOM. Kaverikoodin voi käyttää vain kerran. Sen voi joko saada tai antaa, et siis saa uutta koodia, mikäli olet syöttänyt sellaisen lomakkeen alussa.  

Rippikoulujen aikataulut löydät seuraavien linkkien kautta

Hiihtoloman ripari

Päiväripari

Patikkaripari

Kesä1

Kesä2

 

Tästä pääset Katrina-lomakkeelle

kuva: Aino Teinilä