Ikäihmiset

Kohtauskulma

on matalankynnyksen kohtauspaikka Kyrössä Osuuspankin kerhohuoneella klo 10.00 keskiviikkoisin kevät- ja syyskaudella. Toiminta on ollut koronan ja pankin remontin takia tauolla, mutta on taas käynnistynyt. Tervetuloa kahville ja juttelemaan!

Diakoniakerhot

kokoontuvat Kyrön, Pöytyän ja Riihikosken seurakuntataloilla klo 13.00 kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Kerho-ohjelmaan kuuluvat mm. hartaus, keskustelu ja kahvittelu.

Suurella sydämellä sukkapiiri

kokoontuu Oripään seurakuntatalolla n. kerran kuussa perjantaisin klo 13. Tervetuloa mukaan myös uudet sukantekijät!

Tilkkupiiri

kokoontuu parittomien viikkojen torstaina klo 13 Yläneen seurakuntatalolla. Tehdään yhdessä sukkia ja tilkkupeitteitä.

Toukokuussa 2022 kokoonnumme yhteiseen diakoniakerhoon Kumilan rukoushuoneelle ja kesäkuussa tutustumme yhdessä Pöytyän Museopappilaan.Tervetuloa mukaan yli kirkkoalue- ja kuntarajojen!

Kangassydän syksyisten lehtien joukossa