Ikäihmiset

Kohtauskulma

on matalankynnyksen kohtauspaikka Kyrössä Osuuspankin kerhohuoneella klo 10.00 keskiviikkoisin kevät- ja syyskaudella. Tervetuloa kahville ja juttelemaan!

Diakoniakerhot

kokoontuvat Kyrön, Pöytyän ja Riihikosken seurakuntataloilla klo 13.00 kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Kerho-ohjelmaan kuuluvat mm. hartaus, keskustelu ja kahvittelu. Joskus askartelemme diakoniamyyjäisiä varten. Tervetuloa mukaan yli kirkkoalue- ja kuntarajojen!

Suurella sydämellä sukkapiiri

kokoontuu Oripään seurakuntatalolla n. kerran kuussa perjantaisin klo 13. Tervetuloa mukaan myös uudet sukantekijät!

Tilkkupiiri

kokoontuu parittomien viikkojen torstaina klo 13 Yläneen seurakuntatalolla. Tehdään yhdessä sukkia ja tilkkupeitteitä.

Kolme ikääntynyttä naista istuvat ulkona penkillä juttelemassa selät kameraan päin.

Muualla verkossa

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue

Puhelinpäivystyn torstaina klo 9 - 11, muulloinkin mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäyntityö ja ikäihmisten kerhotoiminta Pöytyän kirkkoalueella
  • Avustukset Pöytyän kirkkoalueella

Diakonissa/Lähetyssihteeri
Oripään kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kertuntie 5
32500 Oripää

Puhelinpäivystys tiistaina klo 9 - 11, muulloinkin mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäynnit ja diakonia-avustusasiat Oripään ja Yläneen kirkkoalueilla
  • Lähetystyö koko seurakunnan alueella