Lasten tanssi

Kaulanperän koulu

Ilmoittautuminen on päättynyt

KiddieJam-tanssitunnilla jammaillaan lajinomaisesti luovuutta ja leikkiä unohtamatta

Pienet tanssijan alut saavat ohjaajan valitsemia maistiaisia baletin, kansantanssin, showtanssin, streetlajien ja paritanssien perusteista ja kehittävät samalla tanssillisia perustaitoja.

Kaulanperän koululla

3-6-vuotiaat klo 17-17.45

Hinta 40e/ kausi

Ryhmään mahtuu 20hlö

Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Yläneen Kanttorila

Perhekahvila