Seurakuntatiedot paikallislehdissä

Karinainen

Ke 19.7.

klo 18           Kesäillan hartaus Karinaisten kirkonmäellä, Juha Dubbe. Eläkeliiton Karinaisten yhdistys ry kahvittaa, vapaaehtoinen kahviraha diakoniatyölle.

klo 13           Jumalanpalvelus Karinaisten kirkossa, Dubbe, Heimola

Ke 26.7.

klo 18           Kesäillan hartaus Karinaisten kirkonmäellä klo 18, Jouko Kyyrö. Auranmaan kansalliset seniorit kahvittaa, vapaaehtoinen kahviraha diakoniatyölle.

klo 10           Messu Karinaisten kirkossa klo 10, Dubbe, Heimola

klo 14           Esikoiset ry:n seurat Kyrön srk-kodissa

Pöytyä

Ti 18.7.

klo 19           Suviehtoon sana ja sävel Kumilan rukoushuoneella. Juha Santala, Tuomas Lankinen, Tuija Koskinen, pyhäkoulu lapsille. Kahvit klo 18.30.

klo 10           Jumalanpalvelus Pöytyän kirkossa, Dubbe, Heimola

Ti 25.7.

klo 19           Suviehtoon sana ja sävel Kumilan rukoushuoneella. Juha Dubbe, Hannu Ilola, Hannele Rouhiainen, pyhäkoulu lapsille. Kahvit klo 18.30.

klo 18           Iltakirkko Pöytyän kirkossa, Kaipainen, Heimola

Yläne

Ke 19.7.

klo 10           Perhekahviloiden ja -kerhojen yhteinen aamupäivä Rantapappilassa. Omat eväät mukaan.

klo 18           Suvisoitot Yläneen kirkossa - Todelliset torvet-vaskikvartetti, Essi Nurminen, trumpetti; Marcus Alhonen, käyrätorvi; Aurora Peltonen, pasuuna; Kristian Jokinen, tuuba. Tervetuloa kuuntelemaan todellista torvisoittoa nuorten muusikoiden toteuttamana. Konsertin jälkeen Lähetyksen kesäkahvio Kanttorilassa.

To 20.7.

klo 16           Esikoiset ry:n rantapäivä Rantapappilassa. Mahdollisuus saunoa, uida ja grillata omia eväitä, kahvitarjoilu.

Pe 21.7.

klo 17-20      Avoin rantailta Rantapappilassa. Mahdollisuus saunoa, uida ja grillata omia eväitä.

Su 23.7.

klo 18           Iltakirkko Yläneen kirkossa, Dubbe, Peltonen. Jp:n jälkeen Lähetyksen kesäkahvio Kanttorilassa.

Ti 25.7.

klo 11-15      Mielenterveyskuntoutujien ja työttömien leiripäivä Rantapappilassa

Ke 26.7.

klo 18           Suvisoitot Yläneen kirkossa – Naisyhtye Capella ja Mieskvartetti. Konsertin jälkeen Lähetyksen kesäkahvio Kanttorilassa.

Pe 28.7.

Su 30.7.

klo 10           Jumalanpalvelus Yläneen kirkossa, Kaipainen, Perko, saarna pastori FT Maija Priess (s. Haavio). Jp:n jälkeen Lähetyksen kesäkahvio Kanttorilassa.

klo 12           Olavin päivän seurat Museomäellä. Puhujina Maija Priess, Sirkka-Liisa Peltola ja Matti Kaipainen.

Oripää

klo 10           Jumalanpalvelus Oripään kirkossa, Paavo Heikkinen, Peltonen

Su 30.7.

klo 13           Jumalanpalvelus Myllykylän Lähteentuvalla, Myllylähteentie 2, Oripää, Dubbe, Perko

Helenan ja Minnan syntymäpäivien kahviraha Yhteisvastuulle 1811,30 euroa.

Yv-tilille maksetuista summista saamme tiedon elokuussa. Kiitos tuestanne!

Diakoniatyö:

Puhelinpäivystykset klo 9-11, tiistaina Marja Seppälä puh. 044 5220 088,

keskiviikkona Pauliina Soikkeli-Viitamäki puh. 040 5258 875, torstaina Minna Majuri-Kiiski puh. 050 5969 441.

Muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Pauliina Soikkeli-Viitamäki lomalla vk 26-29.

Marja Seppälä lomalla vk 28-32.

Minna Majuri-Kiiski lomalla vk 29-32.

Kirkkoherranvirasto:

Virastot avoinna klo 9-12, ma ja to Pöytyä, ti Yläne, ke Kyrö ja Oripää.

Puhelimitse voi ottaa yhteyttä arkipäivisin klo 9-12 ja 13-15 puh. 02 7764 500.

Kyrön, Oripään ja Yläneen toimipisteet heinäkuussa suljettu!