Oripään kirkkoalue

Pöytyän seurakunta on jaettu 1.1.2017 alkaen neljään eri kirkkoalueeseen. Oripään kirkkoalue tarkoittaa nykyisen Oripään kunnan aluetta. Oripaan kirkkoalueen tiedot siirretään näille sivuille mahdollisimman pian, jonka jälkeen Oripään seurakunnan kotisivut sulkeutuvat.

Jokaisella kirkkoalueella on pyritty yhdistymisen jälkeen jatkamaan hyväksi havaittuja toimintoja ja kehittämään uusia. Toki tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki koko seurakunnan alueelta tai muista seurakunnista.

Kirkkoalueen työntekijät ovat pääsääntöisesti oman alueensa työntekijöitä, mutta liikkuvat tarvittaessa koko seurakunnan alueella.

Oripään seurakuntatoimisto
Kertuntie 5, 32500 Oripää

avoinna ke klo 9-12 (heinäkuussa suljettu)

puhelut keskitetty Pöytyän kirkkoherranvirastoon, vaihde avoinna arkipäivisin klo 9-12 ja 13-15