Kyrön seurakuntakoti

Kyröntie 67, 21800 Kyrö
0400 642 415 (vahtimestari)

Seurakuntatoimisto avoinna ke klo 9-12 (heinäkuussa suljettu). Muut tilat sopimuksen mukaan.

Kyrön seurakuntakoti

Rakennuksessa sijaitsee:

• suuri sali, jossa vietetään jumalanpalvelusta kerran kuussa, kirkon talvisulun aikaan useammin
  • päiväkerhotilat
  • seurakuntatoimisto
  • diakonissan vastaanotto

Seurakuntakoti on monien kerhojen ja piirien kokoontumispaikka.

Kyrön seurakuntakodin suureen saliin mahtuu 110 henkeä. Tilassa on alttarikaide, piano ja valkokangas. Salin yhteydestä löytyy toimiva keittiö astioineen.

Inva-wc. Seurakuntakotiin pääsee kulkemaan pyörätuolilla avustettuna (ulko-ovet, kynnys).

Tiloja voi varata esim. perhejuhliin. Varaukset kirkkoherranvirastosta arkisin klo 9-12 ja 13-15, puh. 02 776 4500. Seurakuntakodin vuokrahinnat löytyvät täältä.

Seurakuntakoti sijaitsee Kyrön taajamassa. Iso parkkipaikka, jossa kaksi invapaikkaa.

Seurakuntakoti on valmistunut vuonna 1968 arkkitehtitoimisto Olavi Kanteleen suunnittelemana. Vuonna 1983 rakennusta laajennettiin rakennusinsinööri Harri Hirsinummen suunnitelman mukaan. Seurakuntakodin alttaritaulu, "Jeesus rukoilee Getsemanessa", on peräisin Kyrön vanhalta rukoushuoneelta.

Kyröntie 67, 21800 Kyrö

Esikoislestadiolaiset kokoukset