Nuorisotyöntekijät

Koulu- ja oppilaitostyö, Nuoret

Turuntie 1187, 21880 Pöytyä

Esittely

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Tarja Särkkä

Varhaisnuorisotyöntekijä

Koulu- ja oppilaitostyö, Nuoret

Kyröntie 67, 21800 Kyrö

Esittely

Toimin nuorisotyöntekijänä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Vastuualueeni on varhaisnuorisotyö, 7 - 14v. lasten kerhotoiminta sekä kouluyhteistyö, mutta toimin myös muussa nuorisotyössä.

Olen mukana myös isoiskoulutuksessa sekä osallistun rippikoulutyöhön.

Toivon, että otatte minuun rohkeasti yhteyttä kaikenlaisissa nuorisoon liittyvissä asioissa, jos siihen tunnette tarvetta. Minut tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai löydätte minut myös facebookista.