Riihikosken seurakuntatalo

Kauppakuja 2, 21870 Riihikoski
040 657 9586 (vahtimestari)

Avoinna sopimuksen mukaan

Riihikosken seurakuntatalo Seurakuntatalossa on sali, päiväkerhohuone, partiokolo ja kerhojen kokoontumispaikka. Talossa sijaitsee diakoniatoimisto (vastaanottoaika  puhelinvarauksella).

Seurakuntataloon mahtuu 50 henkilöä. Salin yhteydessä on toimiva keittiö tarjoiluastioineen. Tilassa on inva-wc/lastenhoitotila.

Seurakuntatalon sisäänkäynti on helppokulkuinen, mutta pyörätuolilla kulkiessa tarvitaan apua ovien avaamisessa. Parkkipaikka sijaitsee talon vieressä.

Seurakuntaloa voi varata perhejuhliin kirkkoherranvirastosta arkisin klo 9-12 ja 13-15 numerosta 02 776 4500
Seurakuntatalon vuokrahinnat löytyvät täältä.

Seurakuntatalo sijaitsee Riihikosken taajamassa ja on valmistunut v.1988. Talon on suunnitellut arkkitehti Eero Raatikainen.

Kauppakuja 2, 21870 Riihikoski

Lähettivierailupäivä

Pöytyän nimikkolähetit kertovat tuoreita kuulumisia Itä-Aasian työstä, yhteislauluja. Mukana myös Helena Heimola ja Marja Seppälä. Kahvit tilaisuuden lopussa.