Perhekahvilat ja -kerho

Seurakunnan perhekerhot on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, myös isät ja isovanhemmat ovat tervetulleita. Kerhoon on helppo tulla useammankin lapsen kanssa, siellä on seuraa kaikenikäisille.

Aikaa on riittävästi jutusteluun, vaikka ohjelmaakin on: askarrellaan, lauletaan tai kuunnellaan vierailijaa ja tietysti syödään yhdessä välipalaa. Kerhon aikana rauhoitutaan kuuntelemaan tarinaa, luetaan rukous ja lauletaan yhdessä kerholaulu "Jumalan kämmenellä".

Syys- ja kevätkaudella kokoonnutaan:

keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 Yläneen Kanttorilassa ja Oripään seurakuntatalolla

torstaisin klo 9.30 - 11.30 Riihikosken seurakuntatalolla,

perjantaisin klo 9.30 - 11.30 Kyrön seurakuntakodilla, edellä mainittuihin puuhiin.

Teemme yhteistyötä Pöytyän ja Yläneen Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten kanssa.

Seurakunnan työntekijät Pauliina Soikkeli-Viitamäki, Annukka Sainio, Saija Teinilä, Raija Kärri, Anni Virtanen ja Minna Truhponen huolehtivat viihtyvyydestä. Seurakunta tarjoaa kahvit, mehut ja leivät. Kerhossa keräämme vapaaehtoisen kahvimaksun, joka käytetään toiminnan hyväksi.

Ilmoittautua ei tarvitse. Tervetuloa äidit, isät, kummit, mummit, vaarit ja tietysti lapset viihtymään toistenne seurassa!

Annukka Sainio
Kirkkokuja 2 C