Perhekahvilat ja -kerho

Seurakunnan perhekerhot on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, myös isät ja isovanhemmat ovat tervetulleita. Kerhoon on helppo tulla useammankin lapsen kanssa, siellä on seuraa kaikenikäisille.

Aikaa on riittävästi jutusteluun, vaikka ohjelmaakin on: askarrellaan, lauletaan tai kuunnellaan vierailijaa ja tietysti syödään yhdessä välipalaa. Lopuksi rauhoitutaan kuuntelemaan tarinaa, luetaan rukous ja lauletaan yhdessä kerholaulu "Jumalan kämmenellä".

Talvikaudella kokoonnutaan:
perjantaisin klo 9.30 - 11.30 Kyrön seurakuntakodilla,
torstaisin klo 9.30 - 11.30 Riihikosken seurakuntatalolla,
keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30 Yläneen Kanttorilassa edellä mainittuihin puuhiin.

Teemme yhteistyötä Pöytyän ja Yläneen Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten kanssa.

Seurakunnan työntekijät Pauliina Soikkeli-Viitamäki, Annukka Sainio, Marja Seppälä, Raija Kärri ja Minna Truhponen huolehtivat viihtyvyydestä. Seurakunta tarjoaa kahvit, mehut ja leivät.

Ilmoittautua ei tarvitse. Tervetuloa äidit, isät, kummit, mummit, vaarit ja tietysti lapset viihtymään toistenne seurassa!

Annukka Sainio
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne
Marja Seppälä
Diakonissa/Lähetyssihteeri
Kertuntie 5
32500 Oripää
Pauliina Soikkeli-Viitamäki (Vuosilomalla 26.6. - 23.7.)
Diakoniatyöntekijä/diakonissa
Kyröntie 67