Taloudellista apua seurakunnalta?

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella taloudelliseen kriisitilanteeseen johtaneista syistä ja elämänhallintaan liittyvistä asioista täysin luottamuksellisesti. Yhdessä voidaan miettiä, miten tilanteesta voidaan päästä eteenpäin.

Seurakunnan antama taloudellinen avustus on luonteeltaan kertaluonteista ja viimesijaista apua ennakoimattomissa kriisitilanteissa.

Avustus voidaan antaa osto-osoituksena ruokakauppaan.

Avustusta ei anneta päihtyneelle tai uhkaavasti käyttäytyvälle henkilölle.

Avustusta ei anneta, jos avuntarve on jatkuvaa / usein toistuvaa, eikä ole oletettavissa, että avustamisella on selkeää tilannetta parantavaa vaikutusta.

Uusi-Toivo lounaat Oripään seurakuntatalolla (Kertuntie 5). Lounaan hinta 5€/henkilö, työttömät 1€/henkilö. Lounas toteutuu keväällä 2017 seuraavasti: 17. tammikuuta, 14. helmikuuta ja 14. maaliskuuta.

EU-ruokaa jaetaan Pöytyän seurakunnan kautta. Voit kysyä diakoniatyöntekijöiltä ruoka-apua, sillä tuotteita riittää.

Lahjaleipää saamme lähes viikottain. Jakelua on tehty sosiaalitoimen, kotihoidon ja vapaaehtoisten välityksellä. Keskiviikkoisin Kyrön kohtauskulmassa on lahjaleipää tarjolla kotiin vietäväksi. Halutessasi leipää ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai poikkea Kohtauskulmassa, Kyrön OP:n kerhohuoneella klo 10 - 11.30.

Seurakunta jakaa myös lahjaleipää, kysy työntekijöiltä!

Minna Majuri-Kiiski (Vuosilomalla 17.7. - 13.8.)
Johtava diakoniatyöntekijä
Marja Seppälä (Vuosilomalla 10.7. - 13.8.)
Diakonissa/Lähetyssihteeri
Kertuntie 5
32500 Oripää
Pauliina Soikkeli-Viitamäki (Vuosilomalla 26.6. - 23.7.)
Diakoniatyöntekijä/diakonissa
Kyröntie 67