Tule seurakuntamestariksi Pöytyälle

24.6.2021 12.12

Pöytyän seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin työsopimussuhteinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Meillä on neljä kirkkoaluetta. Haettavana olevan seurakuntamestarin pääpaikka on Pöytyän kirkkoalue.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, monipuolista, yhteistyökykyistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa työntekijää. Seurakunnassa on käytössä sähköinen varauskirja ja atk-pohjainen työvuorosuunnittelu. Työajat ovat vaihtelevia ja siihen sisältyy myös ilta - ja viikonlopputöitä. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa kolmen viikon jaksossa.

Tehtävän vaativuusryhmä on KirVESTES:n mukainen 402. Lisäksi maksetaan kokemuslisää kokemusvuosien mukaisesti. Työsuhteeseen valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset on osoitettava Pöytyän seurakunnan kirkkoneuvostolle 31.7.2021 mennessä osoitteeseen Pöytyän seurakunta, Turuntie 1187, 21880 Pöytyä tai sähköpostitse minna.auranen@evl.fi. Hakijoita pyydetään varautumaan tulemaan paikalle haastateltavaksi 16.8.2021 klo 13 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7.2021 jälkeen vs. talouspäällikkö Minna Auranen, puh. 0400 603816.

Työtehtäviin kuuluvat mm.

• Suntiona toimiminen kaikissa kirkollisissa toimituksissa sekä näiden käytännön valmistelut
  • Hautapaikkojen näyttäminen ja näihin liittyvien tietojen käsittely (haudankaivuu on ulkoistettu)
  • Vahtimestarin tehtävät