75- ja 80-vuotiaiden juhla

1.9.2020 13.50

Keväällä emme voineet viettää yhteistä 75- ja 80-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlaa ja siirsimme kutsut syyskuulle. Nyt joudumme valitettavasti perumaan tuonkin suunnitelman, sillä emme pystyisi juhlassa noudattamaan annettuja turvallisuusohjeita liittyen koronaepidemiaan.

Jumalan huolenpito meistä ja maailmasta kuitenkin jatkuu ja rukous kantaa kaikkina aikoina. "Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt.28:20

Myös seurakuntamme toiminta jatkuu. Jos kaipaat keskustelua, rukousta tai muuta apua, soita tai laita viestiä. Me seurakunnan työntekijät olemme Sinua varten, ollaan yhteydessä.

Pöytyän kirkkoherranvirastoon voit jättää soittopyynnön p. 02 7764 500. Työntekijöiden suorat numerot löytyvät seurakunnan kotisivuilta.

Onnea ja Jumalan siunausta vuosipävää viettäville ja heidän perheilleen!