Viikkotoiminta ja tapahtumat peruttu

13.3.2020 13.42

Pöytyän seurakunnan viikkotoiminta ja tapahtumat perutaan toistaiseksi korona epidemian vuoksi.

Jumalanpalvelukset jatkuvat, mutta ne toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Suoraa lähetystä Pöytyän kirkosta voi seurata kotisivuilla olevan facebook linkin kautta.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin, paikalla voi olla enintään 10 ihmistä.

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse. Viestiä voi laittaa myös sosiaalisen median kautta.

Virastot on toistaiseksi suljettu. Puhelimitse voi ottaa yhteyttä arkipäivisin klo 9-12 ja 13-15 puh. 02 776 4500 tai 040 511 1962.

Haluamme toimia vastuullisesti ja yrittää estää epidemian leviämistä.

Seuraamme THL:n suosituksia sekä kirkkohallituksen ohjeistuksia ja teemme jatkosta päätöksiä kun tiedämme lisää.