KAIKILLE RIPPIKOULURYHMILLE ON LÄHETETTY SÄHKÖPOSTILLA OHJEISTUS KOSKIEN KESÄKUUN ALKUPUOLISKON RIPPIKOULUTAPAHTUMIA, JOS ET OLE VIESTIÄ SAANUT OTA PIKAISESTI YHTEYS SUSANNAAN susanna.nieminen@evl.fi tai 040-750 8014.

Rippikoulut 2020

Konfirmaatiopäivät:

La 22.08. Oripään kirkko klo 11

Su 23.08. Pöytyän kirkko klo 10 ja klo 13

La 05.09. Karinaisten kirkko klo 11

Su 06.09. Yläneen kirkko klo 11

Tieto omasta konfirmaatioryhmästä on lähetetty rippikoululaisille sähköpostilla keskiviikkona 24.6.

Konfirmaatioharjoitukset pidetään konfirmaatiota edeltävällä viikolla, tarkat päivät ja kellonajat ilmoitetaan elokuun alussa.

Mahdollisista rajauksista vierasmääriin ilmoitetaan elokuun alussa.

Rippikoululaisella tulee olla täytetty riparipassi mukanaan konfirmaatioharjoituksissa.

• Puuttuvan vapaavalintaisen tilaisuuden saa esimerkiksi jumalanpalveluksista, keskiviikkoisin pidettävistä kesäillan hartauksista tai kesäilloista musiikin ja Sanan äärellä. Tarkempia tietoja seurakunnan tapahtumista kotisivujen tapahtumatiedoista ja lehtien kirkollisista ilmoituksista.

• Tiistaina 23.6. klo 17 tehdään livestriimaus, jonka katsomalla voi korvata alueellisen veisuuillan. Lähetyksen aikana kanttorit esittävät kysymyksiä, joiden vastaukset lähetetään Susannalle susanna.nieminen@evl.fi. Ota kynä ja paperia valmiiksi, että saat kysymykset ylös. Lähetys on nähtävillä pari viikkoa seurakunnan facebook-sivuilla.

• Mikäli sinulta puuttuu riparipassista suorituksia etkä tiedä kuinka saisit ne tehtyä ota pikaisesti yhteyttä Susannaan

• Pääsiäisajan jumalanpalveluksesta ei ole merkintää riparipassissa. Riittää, että kiirastorstain jumalanpalvelus on katsottu netistä ja kysymysten vastaukset on lähetetty Susannalle. Myöskään alueellisesta veisuuillasta ei ole merkintää, jos sen suoritti etänä. Riittää, että kysymysten vastaukset on lähetetty Susannalle.

Rippikouluun liittyvissä asioissa kaikki yhteydenotot ryhmästä riippumatta:
susanna.nieminen@evl.fi tai 040-750 8014

Susanna lomalla 26.6.-4.8.

RIPPIKOULURYHMÄT JA KONFIRMAATIOT 2020

Päiväripari 1.-5.6.2020
Konfirmaatio 7.6. klo 11 Pöytyän kirkossa SIIRRETTY
Päiväriparin oppitunnit syys-, loka-, marras-, tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa Kyrön srk-kodilla ja Oripään srk-talolla. Rippikoululainen osallistuu kuukausittain oppitunteihin joko Karinaisissa tai Oripäässä.

Syyslomaripari 12.-18.10.2019 Virroilla Marttisissa
Konfirmaatio 22.3. klo 11 Yläneen kirkossa SIIRRETTY