HEI KAIKKI RIPPIKOULULAISET JA HUOLTAJAT!

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 13.4. asti eli myöskään rippikoulua tai nuorten toimintaa ei järjestetä kyseisenä aikana. Jumalanpalvelusten järjestäminen jatkuu siten, että paikalla ovat vain toimittajat (pappi, kanttori ja suntio), muut voivat seurata jumalanpalvelusta netin kautta.

Diakonian avustustyö toimii myös poikkeusoloissa. Mikäli perheellänne on tarvetta diakoniseen apuun, ottakaa yhteyttä oman alueenne diakoniatyöntekijään: Kyrö Maarit Vesterinen, Oripää Marja Seppälä, Pöytyä Minna Majuri-Kiiski ja Yläne Marja Seppälä.

Seurakunnan nuorisotyötä tehdään nyt sähköisten kanavien kautta. Etsimme parhaillamme keinoja, joilla toimia tässä tilanteessa. Susanna Niemisen tavoittaa sähköpostilla, puhelimitse ja whatsapp:ssa. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä jotain rippikoulusta, jutella muuten vaan tai vaikka tehdä ehdotuksia kuinka järjestää yhteistä toimintaa somen avulla.

Seurakunnalla on omat facebook-sivut ja kotisivuja päivitämme aina, kun on uutta tiedotettavaa.

Pöytyän kunnalla ja seurakunnalla on yhteinen discord kanava nuorille, siellä voi jutella kunnan ja seurakunnan nuorisotyöntekijöiden kanssa. Discordiin pääset tästä linkistä

Rippikoulun osalta tapahtumien peruminen tarkoittaa aiemmin ilmoitettujen perumisten lisäksi seuraavia peruutuksia:

-Päiväriparin oppitunnit 1.4.
-Hiihtolomariparin teemajumis 5.4.
-Yksi pääsiäisajan jumalanpalvelus

Näiden sen paremmin kuin aikaisempienkaan peruutusten osalta emme osaa vielä kertoa mihin ne mahdollisesti siirtyvät. Pääsiäisajan jumalanpalvelus tullaan suorittamaan sähköisten viestinten avulla, tästä lähetämme tarkemmat ohjeet lähempänä pääsiäistä.

Syyslomariparilaiset: Ilmoita minulle sähköpostilla, jos sinulta puuttuu riparipassista jokin muu suoritus kuin Diakonia- ja lähetyspäivä 14.3.

Hiihtolomariparilaiset: Ilmoita minulle sähköpostilla, jos sinulta puuttuu riparipassista jokin muu suoritus kuin Diakonia- ja lähetyspäivä 14.3., Teemajumiksen suunnitteluilta 1.4. ja teemajumis 5.4. tai yksi pääsiäisajan jumalanpalvelus.

Päivä- ja Vironriparilaisten ei tarvitse tässä vaiheessa ilmoittaa riparipassista puuttuvia suorituksia.

Vaikka joudumme tällä hetkellä elämään poikkeusoloissa, pyrimme viemään rippikoulut lävitse käytettävissä olevin keinoin. Pitäkää huolta toinen toisistanne Taivaan Isän suojeluksessa päivästä päivään.

Rippikouluun liittyvissä asioissa kaikki yhteydenotot ryhmästä riippumatta. susanna.nieminen@evl.fi tai 040-750 8014

RIPPIKOULURYHMÄT JA KONFIRMAATIOT 2020

Päiväripari 1.-5.6.2020
Konfirmaatio 7.6. klo 11 Pöytyän kirkossa
Päiväriparin oppitunnit syys-, loka-, marras-, tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa Kyrön srk-kodilla ja Oripään srk-talolla. Rippikoululainen osallistuu kuukausittain oppitunteihin joko Karinaisissa tai Oripäässä.

Syyslomaripari 12.-18.10.2019 Virroilla Marttisissa
Konfirmaatio 22.3. klo 11 Yläneen kirkossa SIIRRETTY