Kerhonohjaajapäivät Sastamalassa la 26.1.2019

Ihana kerhonohjaaja, tää päivä on sulle! Luvassa uusia ideoita ja vinkkejä kerhonohjaamiseen sekä Iloa ja Valoa talveen!

Koulutus on osa hiippakunnissa järjestettävää kerhonohjaajien koulutuspäivien valtakunnallista ketjua, joka tavoittaa yli tuhat vapaaehtoista kerhonohjaajaa eri puolilla Suomea. Kerhonohjaaja kehittää omia ohjaamistaitojaan sekä tutustuu uusiin metodeihin ja ideoihin.

Kerhonohjaajapäivät on ilmainen koulutus kaikille Pöytyän seurakunnan isosille ja kerhonohjaajille!

9.30 Ilmoittautuminen Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

10.15 Avajaiset

11.15 Lounas (ja lähetysnäyttely)

12.15-13.30 Kanavakierros I

13.30 Kahvi / mehu

14.00 Kerhotaitokisat

14.30-15.45 Kanavakierros II

16.00 Jumalanpalvelus Tyrvään kirkossa. (Kirkkokatu 1)

17.00 Yhteinen päätös ja kotiin.

Kanavat: (ilmoittaudutaan paikan päällä)

• Pulmapeli / Pulmapähkinöitä
  • Raamattu kerhossa, hartaus havainnollistaen
  • Haastavat tilanteet kerhossa
  • Näpertelyä ja paperinpaloja - helppoa kerhoaskartelua
  • Liikutaan ulkona
  • Kepparikanava
  • Kokkaillaan kerhossa
  • Tubettaminen kerhossa
  • Työntekijäkanava (klo 12.15-13.30):  Miten nuorisotyöntekijä voisi tukea lasta/nuorta? Rehtori Jari Andersson

Koulutuksen hinta varmistuu Pöytyän seurakunnan Talousarvion 2019 valmistuttua.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 13.1.

Yhteistyökumppanit: Nuoren kirkon VSS piiri ry, Sastamalan seurakunta, Suomen Lähetysseura ja Agricola-opintokeskus

Ilmoittaudu kerhonohjaajapäiville
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.