varkkeja kerhossa

Varhaisnuorille

Varhaisnuoret

Varhaisnuoret ovat 7-14-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Heille tarjotaan seurakunnan toimesta leirejä, retkiä, kerhoja sekä toimintaa koulujen lomien ajaksi.

Tavoitteena on taata kaikille varhaisnuorille mahdollisuus osallistua kohtuuhintaiseen toimintaan oman kodin lähellä sekä samalla tukea vanhempia kasvatustehtävässä. Kristinuskon sanoma on läsnä, hartauksien, tarinoiden, laulujen ja muun yhteisen puuhastelun myötä.

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.