Pisara – Suurleiri

Mitä?

Huikean hieno leiri on tulossa jälleen! Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Milloin?

24.–29.7.2019

Missä?

Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

PISARALEIRI

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä nyt myös 15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.