Pisara – Suurleiri

Mitä?

Huikean hieno leiri on tulossa jälleen! Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Milloin ja mitä maksaa?

24.–29.7.2019.
Leirin hinta on Pöytyän ja Auran seurakuntien jäsenille 75e, muille 130e

Missä?

Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

PISARALEIRI

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä nyt myös 15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Tukea leirimaksuun

Nuori kirkko ry on saanut avustuksia Pisara-suurleirin osallistujien leirimaksuihin. Avustuksen turvin voidaan mahdollistaa leiri-ilo niille, joilla ei muuten olisi siihen taloudellisia mahdollisuuksia. Avustuksilla Nuori kirkko tukee perheiden osallistumisesta perheleirille, 10–14-vuotiaiden lasten osallistumista junnuleirille tai yli 15-vuotiaiden nuorten osallistumista nuorten leirille maksamalla osallistumismaksut.

Ilmaisia leiripaikkoja voi hakea 10.5.2019 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella.
Perheleirille hakevien osalta hakemuksessa on tärkeää ilmetä perheen koko, lasten iät, postiosoite ja sähköposti tai puhelinnumero yhteyden ottamista varten.

Junnuleirin ja nuorten leirin hakemusten kohdalla riittää nimi, ikä, postiosoite ja yhteystiedot.

Avustusta voi hakea myös seurakunnan työntekijä leiriläisten puolesta.

Hakemukset lähetetään osoitteella maara.kosonen@nuorikirkko.fi ja otsikoksi “Ilmainen leiripaikka”.
Mikäli tulijoita on enemmän, kun voimme avustuksen turvin ottaa, osallistujat valitaan Nuori kirkko ry:n työntekijöiden toimesta tarveharkinnan mukaan.

Ilmoittautumisen jälkeen tullaan pikaisesti olemaan yhteyksissä hakijoihin.

Junnuleirille ilmoittaudutaan oman seurakunnan kautta. Nuorten leirille ja perheleirille ilmoittaudutaan suoraan pisaraleiri.fi-sivun kautta.
Jos olet jo ilmoittautunut leirille, mainitse siitä avustushakemuksen yhteydessä.

Perheet voivat majoittua erillisessä perheleirissä tai hiippakuntien leirikylissä oman seurakunnan ryhmän mukana. Perheleirin yhteydessä perheille voidaan tarjota tarvittaessa vahvempaa tukea leiriarjessa selviämiseen. Samalla pienten lasten tarpeiden huomioiminen on perheleirissä helpompaa. Perheleirissä tämän leiriryhmän tukena tulee olemaan tukihenkilö. Leirille tulevien perheiden tulee olla sellaisia, jotka selviävät telttaleirielämästä omatoimisesti ja aikuisten tulee pystyä huolehtimaan lapsistaan leirillä. Perheillä tulee olla oma teltta sekä kaikilla leiriläisillä makuupussit, makuualustat sekä muut leirivarusteet.

Ongelmatilanteissa voi olla yhteyksissä allekirjoittaneisiin.

Lisätietoja leiristä osoitteesta www.pisaraleiri.fi .
Avustukseen liittyviin kysymyksiin vastaavat:
leirin projektipäällikkö Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400 541 957 sekä

leirin tukihenkilö Veijo Kiviluoma, veijo.kiviluoma@nuorikirkko.fi , 044 743 7000.

Ilmaiset leiripaikat mahdollistuvat Aino ja Heikki Väänäsen säätiön, Tunkelon säätiön, Vesa Paloniemen

ja KKP:n kautta koordinoitavan avustuksen turvin.

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 29.5. asti

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.
Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.