Lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho 2018/ 2019

Päiväkerholaiset ovat 3-5-vuotiaita lapsia. Tyttöjä ja poikia, jokainen juuri omanlaisensa. Päiväkerhoon voi tulla kotihoidosta, perhepäivähoitajalta, mummilta, kummilta tai vaikka päiväkoti maailmasta silloin kun on vapaa päivä.

Päiväkerholaiset käyvät kerhoissa 1 - 2 kertaa viikossa,
2 - 3 tuntia kerrallaan.

Tarkempaa tietoa päiväkerhon sivuilla.

Perhekerho ja perhekahvila

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki. Ikään, kokoon ja  lapsilukuun katsomatta, riippumatta siitä oletko yksinhuoltaja, naimisissa tai parisuhteessa. Lapsesi voivat olla vauvasta koululaiseen, jokaiselle on jotain mukavaa toimintaa. Tule ja tutustu toisiin vanhempiin leppoisan yhdessäolon merkeissä.

Perhekerho toimii Kyrön seurakuntakodissa perjantaisin ja Oripään seurakuntatalossa keskiviikkoisin. Perhekahvila Riihikosken seurakuntatalossa torstaisin, ja Yläneen kanttorilassa keskiviikkoisin. Perhekahvilat toteutetaan yhteistyössä MLL:n kanssa.

Tarkempaa tietoa löydät sivulta perheet.

Ikuistetaan jalanjälki

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue

Puhelinpäivystys to klo 9 - 11, muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäyntityö ja ikäihmisten kerhotoiminta Pöytyän kirkkoalueella
  • Avustukset Pöytyän kirkkoalueella