Juhannusaaton avoin rantailta seurakunnan Rantapappilassa Yläneellä

pe 21.6. klo 17.00 – 21.00
rantapappilan ranta

Rantapappila, Jokisuuntie 11 Yläne

Tervetuloa viettämään juhannusaattoa yhdessä!

Pöytyän seurakuntalaisten yhteinen kesämökki, Rantapappila, Pyhäjärven rannalla Yläneellä palvelee seurakuntalaisia kesäperjantaisin klo 17-20.

Voit tulla oman aikataulusi mukaan saunomaan, uimaan, grillaamaan omia eväitä, juomaan kupposen kahvia ja kohtaamaan toisia seurakuntalaisia tai seurakunnan työntekijöitä. Jokaisesta saunaillasta on vastuussa seurakunnan työntekijä tai vastuunkantaja.

Rantapappila on koko perheen yhteinen tila, otathan huomioon puheissasi ja käytöksessäsi perheen pienimmät. Olet sydämellisesti tervetullut

Juhannusaattona yhteiset saunaillat alkavat. Juhannuksena Rantapappilassa voi saunoa poikkeuksellisesti.
Klo 17-21. Klo 18 pidämme juhannusaaton hartauden. Mukana illassa Merelle ja Alberto Peltonen Galindo. Tervetuloa!
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille