Sanajumalanpalvelus Yläneen kirkossa

siu

Yläneen kirkko

Tervetuloa Yläneen kirkkoon viettämään juhlaa!
Jumalanpalveluksen aikana siunataan koulunsa aloittaneet ekaluokkalaiset.
Tule sinäkin!

Jumalanpalveluksen aikana koulunsa aloittaneiden ekaluokkalaisten siunaaminen.
Mukana Merelle-pappi, Helena-kanttori, lastenohjaajat Annukka ja Minna sekä suntiona Antti.

Jumalanpalveluksen jälkeen Yläneen hautausmaakierros su 13.8.-23 n. klo 10.45.
Lähtö parkkipaikan puoleiselta portilta.
Opas Taina Jaakkola kertoo hautamuistomerkeistä, niiden kuvien symboliikasta sekä pieniä tarinoita Yläneen suurista merkkihenkilöistä.
Vapaa pääsy, kierroksen kesto n. 1,5 h.
Järj. Pöytyän seurakunta ja Yläneen kotiseutuyhdistys.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Pöytyän kirkkoalue

Töissä pääsääntöisesti sunnuntaista torstaihin. Vapaapäiväni ovat yleensä perjantai ja lauantai.

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja

Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta. Jos en pysty vastaamaan puhelimeen, niin soitan sinulle takaisin.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.