Messu Pöytyän kirkossa

su 28.5. klo 10.00
helluntai

Pöytyän kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Sydämellisesti tervetuloa messuun Pöytyän kirkkoon!
Vietämme tulevana sunnuntaina helluntaita, eli kristillisen kirkon syntymäpäivää. Vietämme myös valtakunnallista Suvivirren-sunnuntaita. Aloitamme yhteisen viikoittaisen juhlamme laulamalla Suvivirren - tottakai.

Jumalanpalvelus striimataan seurakunnan Facebook-sivuille.
Merelle Peltonen Galindon kirkkoherranvaalinäyte.
Kirkkokahvit srk-talossa.

Messussa saarnaa Merelle Peltonen Galindo. Hän toimii myös liturgina. Hanna Lehto on avustavana pappina. Kanttori Helena Heimola johtaa seurakunnan yhteistä laulua. Suntioina messussa ovat Tanja Savonen, Jari Kajala, Anne Jaakkola-Tuominen ja Antti Palomäki. Raamatuntekstejä lukevat Helena Kangas-Hakala ja Seppo Anttila.

Messun jälkeen kirkkokahvit Pöytyän seurakuntatalossa. Kahvittamassa Tiina Pekkala ja Marja-Liisa Virtanen. Kirkkokahveilla on mahdollisuus jututtaa Merelleä ja kohdata ystäviä ja tuttavia kahvikupin ääressä.

Pöytyän seurakunnassa on käynnissä kirkkoherranvaali. Ehdokkaita on kaksi: seurakuntapastori Merelle Peltonen Galindo ja kappalainen Juha Dubbe. Kummankin vaalitehtäviin kuuluu messu Pöytyän kirkossa, jossa he saarnaavat ja toimivat liturgina. Nämä messut pidetään perättäisinä sunnuntaina.
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Pöytyän kirkkoalue
Turuntie 1187
21880 Pöytyä

Töissä pääsääntöisesti ke-su.