Pyhien Poikien Patikka - vaeltava messu Pyhän Olavin ja piispa Henrikin hengessä

Pyhien Poikien patikka

Luontokapinetti, Hovilanmäentie 2, Yläne

Pyhien poikien patikka pyhiinvaelluksen hengessä sunnuntaina 5.6.2022 klo 10.00 alkaen.

Aloitamme tilaisuuden klo 10.00 Yläneen Luontokapinetissa (Hovilanmäentie 2, 21900 Yläne) johdannolla pyhiinvaeltamiseen. Alustuksesta vastaa Larissa Riihihuhta (Pyhiinvaelluskeskus).

Klo 11.00 alkaa vaeltava jumalanpalvelus Luontokapinetilta ensin Kappelniitulle, sieltä Museonmäen kautta Pyhän Olavin kirkoon, jossa vietämme ehtoollista. Päätteeksi evästuokio ja kirkkokahvit.

Ota mukaan pientä evästä, vesipullo sekä ulkoiluun soveltuva säänmukainen vaatetus. Vaellettava matka Luontokapinetilta kirkolle on 2.5 km. Patikka ei ole esteetön, mutta pysähdyspaikoille voi kulkea myös autolla.

Yhteistyössä Pöytyän seurakunta, Pyhiinvaelluskeskus ja Pöytyä 4H/Luontokapinetti.