Rippikouluun ilmoittautuminen

pe 28.8. kello 08.00 - su 6.9.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seurakunnan kotisivujen kautta pe 28.8. klo 8.00 - su 6.9. Linkki ilmoittautumiseen tulee tähän näkyville.

Mikäli jokin ryhmä tulee täyteen ovat etusijalla Pöytyäläiset ja Oripääläiset nuoret, nuoret jotka asuvat Pöytyän tai Oripään kunnan alueella sekä ne joilla on muu erityinen syy esim. käyvät koulua täällä.Tarvittaessa paikat arvotaan. Yhteen rippikouluryhmään voidaan ottaa maksimissaan 25 nuorta ja Patikkariparille 20 patikoijaa.
Kaikki rippikouluryhmät eivät välttämättä tule toteutumaan. Rippikouluun ilmoittautuminen tarkoittaa sitoutumista ko. ryhmän aikatauluihin sekä kaikille yhteisiin suorituksiin.

Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue