Loiskis-leiri

ti 21.7. kello 11.00 - pe 24.7.
Loimaan Kalikka, Yläne

Kesän hauskin telttaleiri!

Loiskis-leiri on Nuori Kirkko ry.n ja Turun Arkkihiippakunnan seurakuntien yhteinen telttaleiri Loimaan Kalikassa Pöytyällä 21.-24.7.2020.
Leirille ovat tervetulleita kaikki 10-14-vuotiaat ja nuoremmatkin, jos mukana on isompi sisarus.

Leirin hinta on Pöytyän seurakunnan jäsenille 50e. Leirille saavutaan ja sieltä lähdetään omin kyydein.
Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä leirikirjeen, jossa on varusteluettelo sekä tietoa leirin ohjelmasta.

Lähde mukaan kesän hauskimmalle leirille!

Järjestäjä

Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Yläneen kirkkoalue

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 31.7.2021 asti

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten iltapäiväkerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.