Jouluaskarteluilta

ma 2.12. kello 17.30 - ke 4.12. kello 19.30

Jouluaskarteluilta Kyrön seurakuntakoti, Oripään seurakuntatalo, Riihikosken seurakuntatalo, Yläneen seurakuntatalo

Jouluaskarteluilta seurakuntatalolla

Jouluaskarteluilta aikuisille ja isommille lapsille.

Mahdollisuus askarrella roikkuva tai pöydälle tuleva joulukoriste ja samalla virittäytyä jouluun. Materiaalimaksu 2€/askartelija.

Tarjolla myös kahvia, mehua ja piparkakkuja.

Jouluaskarteluilta

Yläneen kirkkoalue

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.

Kyröntie 67
21800 Kyrö

Toimin lastenohjaaja pääasiassa Kyrö - Heikinsuon päiväkerhoissa.

Lisäksi ohjaan Kyrön perhekerhoa sekä osallistun perhetyöhon koko seurakunnan alueella.

Olen ohjaajana myös lapsiparkkitoiminnassa Kyrön seurakuntakodilla.

Kaikissa lapsiperheitä koskevissa asioissa minut tavoittaa puhelimitse (varmimmin arkisin klo 8 - 9.00 tai 12 - 13.00) tai sähköpostitse. Löydätte minut myös facebookista esim. messengerillä.

Voit käyttää sinulle mieluisinta tapaa ottaa yhteyttä.

Lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri
Kirkkokuja 2C
21900 Yläne

• Päiväkerhotyö Yläne / Heikinsuo