Pokemon bussi

Koko Pöytyän kunta

Tutustu omaan kotiseutuusi ja nappaa samalla Pokemoneja!

Poketa!

Pöytyän kulttuurihistoriallisissa kohteissa houkutellaan Pokémoneja.

Bussireitti kulkee suosittujen kohteiden kautta ja tutustuttaa samalla kotiseutuusi.

Retken hinta 15 €, sisältää kuljetuksen ja keittolounaan.

Hyppää kyytiin!

Bussi lähtee Kyrön torilta klo 10.00.

Pöytyän kirkon piha 10.15

Kisariihi 10.25

Yläneen kirkon piha 10.50.

Yläneen kirkon pihalla pysähdymme hetkeksi pelaamaan ja kävelemme siitä sitten Luontokapinetille jatkamaan Pokemonien nappaamista.

Syömme keittolounaan n. klo 12.00.

Lounaalta jatkamme Riihikosken seurakuntatalolle, jossa pelaaminen jatkuu. Pöytyän kirkolta löytyy Pokemon sali ja pari stoppia.

Kyrössä on viimeinen peliseisahdus, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle samaa reittiä kuin aamulla.

Ennakkoilmoittautuminen Pöytyän seurakunnan kotisivujen kautta www.poytyanseurakunta.fi. Varaa lähellesi verkkopankkitunnukset, sillä retki maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue

Pöytyän kunta

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 29.5. asti

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.
Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.