Pisara- leiri

ke 24.7. kello 08.00 - ma 29.7.

Pisara- leiri

Partaharju

Ilmoittautuminen on päättynyt

Huikean hieno leiri on tulossa jälleen! Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri.

Missä?

Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

PISARALEIRI

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä nyt myös 15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

Lisätietoa leiristä Pöytyän seurakunnan sivuilta

Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 29.5. asti

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.
Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.