Puuhakerho Yläneellä

Puuhakerho Yläneellä Yläneen Kanttorila

Alakoululaisten puuhakerho, jossa leikitään, kokataan, askarrellaan, pelataan...

Varhaisnuorten kerhoja ohjaavat kerhonohjaakoulutukseen tai isoskoulutukseen osallistuvat nuoret. Kerhotoiminta on maksutonta ja kaikille avointa toimintaa. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään sekä hiljennytään hartauteen.

Kerho on maksuton.

Kerhon ensimmäisellä kerralla kerholainen saa yhteystieto-lomakkeen kotiin täytettäväksi. Se palautetaan ohjaajille seuraavalla kerhokerralla.

Yläneen kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Yläneen Kanttorila

Perhekahvila