Liiku & leiki perhetapahtuma

Liiku & leiki perhetapahtuma

Haukkavuoren ulkoilualue ja hiihtomaja

Liikettä & leikkiä ja yhdessä oloa sisältävä koko perheen päivä.

Kaikille avoin liikettä & leikkiä ja yhdessä oloa sisältävä päivä Haukkavuoren ulkoilualueella ja hiihtomajalla.

Tapahtumassa mm. kanan lentoa, luonto taidetta, perhejumppaa, hengästymistä ja iloa.

Tarjolla maksuton lounas klo 11.30 - 13.00

Liiku & leiki pehetapahtuma

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.

Kyrön seurakuntakoti

Yläneen Kanttorila