Suomalainen messu

Suomalainen messu Yläneen kirkko

Muusikko Lasse Heikkilän ”Suomalainen messu” kirkossa, saarna Sirkka-Liisa Peltola-Laine, Matti Kaipainen, Merelle ja Alberto Peltonen Galindo, mukana joukko yläneläisiä kuoroja ja muusikkoja.

Lasse Heikkilä on vuonna 1961 syntynyt, alkujaan sahalahtelainen säveltäjä ja muusikko, joka on sittemmin kotiintunut ja juurtunut Tampereelle.  Hän on säveltänyt messuja, musikaaleja ja kirjoittanut lukuisia hengellisiä ja yhteiskunta-aiheisia lauluja eri artisteille.

Suomalainen messu luotaa musiikin suomalaisesta kansanmusiikista ja yhdistää Suomen eri heimot. Meillä Yläneellä Suomalainen messu on esitetty konserttina, mutta tänä keväänä vietämme Suomalaisen messun oikeana messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena.

Mukana toteuttamassa yläneläiset kuorot ja muusikkoja. Yhteistyössä on voimaa. Tule sinäkin laulamaan ja viettämään riemullista iltaa kanssamme!

Messun jälkeen kakkukahvit srk-talolla.

Kolehti Afrikan naisille lukutaidon opettamiseen Piplia seuran kautta ja Mwanavalan kirkon rakentamiseen Tansaniassa.

Yläneen kirkkoalue

Yläneen kirkko

Matti Kaipainen, Johannes Perko

Oripään kirkko