Yhteisvastuu Kevätrieha

Yhteisvastuu Kevätrieha Yläneen seurakuntatalo

Yläneen seurakuntatalon pihapiiri ja Partiokolo

Tervetuloa Yhteisvastuutapahtumaan Yläneen kirkonkylälle! Luvassa mm. "ongintaa", poniratsastusta, poskimaalausta, valokuvasuunnistusta ja partiolaisten paistamia muurikkalettuja. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykselle. Tervetuloa koko perheen voimin tekemään hyvää ja viettämään hauska päivä yhdessä!

Tule mukaan tekemään hyvää ja pitämään hauskaa yhdessä!

Kevätriehassa kerätään tuottoja vuoden 2019 Yhteisvastuukohteelle: koulutuksen mahdollistamiseen lähellä ja kaukana.

Tulethan sinäkin!

Yläneen kirkkoalue

Pöytyän seurakunnan nuoret ja Yläneen Korpijunkkarit

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen lomalla 13.6.-10.7. Patikkariparilla 16.-19.7. ja Pisara-leirillä 24.-29.7.

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Toimenkuvaani kuuluvat varhaisnuorisotyö, rippikoulu, isoskoulutus, partio, leirit ja retket sekä koulujen kanssa tehtävä yhteistyö.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Olen kesälomalla 3.6.-30.6.2019.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.peltonengalindo@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

ti 25.6.2019 klo 11.00 - to 27.6.2019 klo 18.00

Kyrön koulu

Pyhäkoululeiri