Kotikinkerit Lukkaloilla Heinijoella

Kotikinkerit Lukkaloilla Heinijoella

Heinijoentie 445, Yläne.

Tule mukaan kinkereille! Luvassa keskustelua hyvässä hengessä hyvästä hengestä. Lauletaan tuttuja ja uudempia virsiä. Luetaan, mitä Raamattu opettaa yhteisöistä ja yhteisöllisyydestä. Halutessasi voit tuoda jotain yhteiseen kahvipöytään. Pääasia kuitenkin, että tuot itsesi ja ystäväsi. Tervetuloa!

Kotikinkereissä aiheena: Yhteisöllisyyttä rakentamassa. Mistä hyvä yhteisö tunnetaan? Miten voin itse olla edistämässä yhteistä hyvää? Kenen vastuulla on hyvä henki?

Yhteisöllisyyden hyvässä hengessä voit tuoda jotain mukanasi yhteiseen kahvipöytään.

Toivottavasti tavataan!
Seurakunnasta mukana Merelle ja Alberto

Huom! Jos tarvitset kyydin kylältä Heinijoelle, tule seurakuntatalon pihalle klo 17.25. Mennään yhdessä!

Yläneen kirkkoalue

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Oripään seurakuntatalo