Kotikinkerit Lukkaloilla Heinijoella

ke 20.3. kello 18.00

Kotikinkerit Lukkaloilla Heinijoella

Heinijoentie 445, Yläne.

Tule mukaan kinkereille! Luvassa keskustelua hyvässä hengessä hyvästä hengestä. Lauletaan tuttuja ja uudempia virsiä. Luetaan, mitä Raamattu opettaa yhteisöistä ja yhteisöllisyydestä. Halutessasi voit tuoda jotain yhteiseen kahvipöytään. Pääasia kuitenkin, että tuot itsesi ja ystäväsi. Tervetuloa!

Kotikinkereissä aiheena: Yhteisöllisyyttä rakentamassa. Mistä hyvä yhteisö tunnetaan? Miten voin itse olla edistämässä yhteistä hyvää? Kenen vastuulla on hyvä henki?

Yhteisöllisyyden hyvässä hengessä voit tuoda jotain mukanasi yhteiseen kahvipöytään.

Toivottavasti tavataan!
Seurakunnasta mukana Merelle ja Alberto

Huom! Jos tarvitset kyydin kylältä Heinijoelle, tule seurakuntatalon pihalle klo 17.25. Mennään yhdessä!

 


Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon. 

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa. 

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Katso myös

ma 27.5. klo 18.00

Yläneen Rantapappila

Naisten Ruttupohdinta

Yhteyshenkilö Anna-Maija Kaipainen
ti 28.5. klo 13.00

Oripään seurakuntatalo

Kultaisen iän kerho

Vanhemman väen kerho
ke 29.5. klo 10.00 -12.00

Kyrön Seudun OP, kerhohuone

Kohtauskulma

Kahvia ja vapaamuotoista seurustelua, virsiä, pientä ohjelmaa