Paastonajan keidashetki

pe 8.3. kello 18.00 - kello 18.45

Paastonajan keidashetki Yläneen seurakuntatalo

Tuntuuko arki rauhattomalta ja kiireiseltä? Kaipaatko hiljaisuutta? Pitäisikö pysähtyä hetkeksi? Tule matkaamaan tämä paastonaika hiljaisuuden, rauhoittumisen, laulun, rukouksen ja Raamatuntekstien kanssa. Mitään ei tarvitse sanoa, osata tai puhua. Saat olla itsesi ja Jumalasi kanssa. Saat istua tai maata patjalla lattialla. Iltojen sisältöön on mahdollista vaikuttaa. Joka kerta hieman erilainen ja eri näkökulmasta. Keskeisenä lepo, rauha ja oleminen. Kesto 45 min. Mukana Merelle & Alberto

Tervetuloa kulkemaan kanssamme paastonaikaa hiljentyen ja rauhoittuen.

Iltojen aikana on rentoutumisharjoituksia, lauletaan Taizé-lauluja, kuunnellaan raamatunkohtia, levätään hiljaisessa rukouksessa.

Joka perjantai hieman erilainen. Iltojen sisältöön voi vaikuttaa ja esittää toiveita. 

Tule rohkeasti mukaan! Hiljaisuus tekee sinulle, mielellesi, sielullesi ja ruumiillesi hyvää.

 


Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon. 

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa. 

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kanttori
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, espanja

Katso myös

ma 27.5. klo 18.00

Yläneen Rantapappila

Naisten Ruttupohdinta

Yhteyshenkilö Anna-Maija Kaipainen
ti 28.5. klo 13.00

Oripään seurakuntatalo

Kultaisen iän kerho

Vanhemman väen kerho
ke 29.5. klo 10.00 -12.00

Kyrön Seudun OP, kerhohuone

Kohtauskulma

Kahvia ja vapaamuotoista seurustelua, virsiä, pientä ohjelmaa