Isosleiri

pe 18.1. kello 17.00 - su 20.1. kello 15.00

Mansikkakari Taivassalossa

Rippikoulun käyneille nuorille oma leiri

Leirin aikana on muutamia teoriaosuuksia isosen tehtävistä, leikkiä, raamiksia, leirijumis, hartauksia, rentoa yhdessä oloa, ystäviä...

Leirin hinta on 20e / osallistuja

Ilmoittaudu mukaan seurakunnan kotisivujen kautta viimeistään 30.12.2018.

Ilmoittautuneet saavat leirikirjeen, jossa on varustelista sekä muuta ohjetta leiriä varten.

Nuorten sivut

Yläneen kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Ota rohkeasti yhteyttä!

Pöytyän seurakuntatalon nuorisotila

Isoset Pöytyän nuokkarilla

Isosten yhteinen tapaaminen.

Loimaa

Isosseikkailu

Isosten oma koulutuspäivä Loimaalla!