Maata näkyvissä festarit

Messukeskus, Gatorade Center

Tänäkin vuonna on Maata Näkyvissä!

Lähtö bussikyydillä

8.45 Oripään Shell
9.05 Yläneen kirkko
9.25 Riihikoski,  Kisariihi
9.45 Kyrö, Elisenvaaran koulu
10.00 Auran seurakuntatalo

Viimeinen konsertti päättyy 23.15 ja paluukyyti lähtee heti, kun kaikki ovat kyydissä.

Aura 00.00
Kyrö 00.15
Riihikoski 00.30
Yläne 00.50
Oripää 01.10

RETKEN HINTA
40e (20.10. mennessä ilmoittautuneille)
50e (20.10. jälkeen ilmoittautuneille)

Muista, että ilmoittautuminen sitova!

Ilmoittaudu festareille 20.10.mennessä!

HUOM! Erikoisruokavaliot ja kasvisruokavalio on tarjolla vain asiasta etukäteen ilmoittaneille.

Maata Näkyvissä festarit

Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kyrön seurakuntakoti

Joulun taikaa -konsertti

Anna-Maija Tilkanen, Kyösti Vaittinen, Armi Haatanen, Johanna Jalo